„Allah, Allah, ki a f*szom Allah” – kiáltották a brit hazafiak (VIDEÓ)

2024. április 23. 19:23

Úgy látszik, egyre többen kezdik megelégelni a muszlim bevándorlást az Egyesült Királyságban.

2024. április 23. 19:23
null

Egy érdekes videó terjed az X-en. A videón az látható, hogy a brit hazafiak kezdik megelégelni a muszlim bevándorlást, aminek sajátos módon adnak hangot.

Allah, Allah, ki a f*szom Allah”

– kiáltják az emberek az utcán.

A felvételt itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:40
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­­ö­­g­­ö­s­­ ­­­l­­­á­n­­y­­o­­­k­­­ ­­v­á­­r­­n­­a­k­ ­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
lendvaiildiko
2024. április 24. 09:53
Szükség lenne e határvonalat húzni! Minősíthetetlennek tartom az iszlámhitű embertársaim megalázását ilyen ostoba tömeghisztériával. Visszataszítónak és kifejezetten provokatívnak tartottam a Charlie Hebdo karikatúrákat és az áldozatok temetésén megjelenő képmutató urzulát és t. társait. E gondra egy orvosság van (i) nem beengedni a gazdasági és egyéb migránsokat és (ii) sürgősséggel kiutasítani és kitelepíteni a jogcím nélküli betelepülőket. Fontos lenne még az őslakosság (őshonos nemzetiségek) védelme, azonos elbánás garantálása az őslakosság és jogszerűen beérkezett bevándorlók vonatkozásában (Nem veszem el az olasz, német polgár lakását, hogy azt illegális emigránsoknak adják.... Nyomásgyakorlás azon államokon, ahol üldözik a kereszténységet és egyéb más vallásokat. A párhuzamos társadalmakat kifejlesztő államok (Svédisztán, Germanisztán, Franciaország, Hollandisztán, Belgium) esetében garantálni kell a szabad templom és zsinagógalátogatást, a vallásgyakorlást.
Nori70
2024. április 24. 08:51
Hazafiak? Suttyó nácik.
Ekrü
2024. április 24. 07:11
Akitlosz 2024. április 23. 22:12 "Ez most ilyen zsidókeresztény civilizációs dolog?"- Nem, ez ilyen balliberális/ateista dolog. Azt, hogy „ki a f*szom Jézus/Jehova” már évek óta sulykoljátok az emberekbe, mint ahogy a "ki a f*szom hazafi-t” is. Csak ugye a keresztény/zsidó emberek nem fognak felrobbantani miatta. Ezeket az embereket akik ott skandálnak, bizony az általatok istenített multikulti termelte ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!