„Macron, mi nem akarjuk és nem fogjuk megvívni a háborúdat!” – videón, ahogy a francia elnök ellen tüntetnek honfitársai

2024. március 17. 21:38

Utcára vonultak az emberek Franciaországban, így akarják Macron tudtára adni, hogy nem támogatják háborús törekvéseit.

2024. március 17. 21:38
Unions Call For Another Day Of Strike Action

Nyitókép: Pierre Crom/Getty Images

„Macron, mi nem akarjuk és nem fogjuk megvívni a háborúdat!” – skandálta a tömeg tegnap Franciaországban, ahol az emberek Emmanuel Macron elnök háborús kijelentései miatt tiltakoztak, olvasható a Magyar Nemzeten. 

A francia államfő folyamatosan hergeli a közvéleményt az orosz–ukrán háború kapcsán közzétett gondolataival. A Mandiner is beszámolt arról, hogy Macron kijelentette, nem zárkózik el attól, hogy nyugati csapatok érkezzenek Ukrajnába és harcoljanak Oroszország ellen. 

Vlagyimir Putyin azonban leszögezte, hogy ez a világháború kirobbanását jelentené. 

Macron háborús kijelentései tovább rontották az eddig is gyenge támogatottsági indexeit, a franciák mindössze 28 százaléka elégedett az államfővel.

Ezt is ajánljuk a témában

„Emmanuel Macron francia elnöknek fel kell hagynia a fegyverek Kijevbe küldésével, és tűzszüneti megállapodást kellene javasolnia a közel-keleti konfliktusban részt vevő feleknek” – reagált Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2024. március 21. 11:37
Macron egy bukott politikussá vált.
Palatin
2024. március 18. 11:15
Macront, - ezt az örült háborús uszítót -, úgy lehetne megállítani, ahogy ö nem is gondolná. Egész egyszerüen MEG KELL PUCCSOLNI AZ OLIMPIÁT, NEM KELL ODAUTAZNI EGYETLEN ORSZÀG SPORTOLÓINAK SEM. Ez neki akkora pofára esés lenne, hogy magába zuhanna. NE HAGYJUK, HOGY EZ AZ FENEVAD EURÒPÀT A ROMLÀSBA DÖNTSE!
Intar
2024. március 18. 09:31
A WEF és a Bilderberg csoport kiadta az utasítást a Föld népességének gyors és drasztikus csökkentésére. Az arab és fekete fiúkat kedvelő maki majom pedig végrehajtó szeretne lenni.
koronaszepe
2024. március 18. 09:13
Az orosz birodalom határai ott vannak, ahol megállítjuk őket. Az orosz olyan, mint a moszlim, ami egyszer az övé volt, arra jogot formál magának! Pl. K-Európa...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!