Fejbe vágták és lekényszerítették a gépről az utast, miután antiszemita megjegyzéseket vágott a légutaskísérőhöz (VIDEÓ)

2024. március 22. 07:56

Az American Airlines Philadelphiába tartó 2506-os járatának fedélzetén még azelőtt kitört a botrány, hogy a gép kedd délután felszállhatott volna a tampai nemzetközi repülőtérről.

2024. március 22. 07:56
null

Nyitókép: Képernyőfotó

A New York Post értesülése szerint az American Airlines egyik utasát fejbe vágták és lekísérték a gépről, miután kaotikus jelenetet rendezett az utastérben. Azután szabadultak el az indulatok, miután a problémás utas kinézte magának az egyik légiutaskísérőt és elkezdett antiszemita szitkokat szórni a fejére.

Az American Airlines Philadelphiába tartó 2506-os járatának fedélzetén még azelőtt kitört a botrány, hogy a gép kedd délután felszállhatott volna a tampai nemzetközi repülőtérről.

A kék-fehér csíkos, kigombolt inget viselő férfi kikelt magából és elkezdte sértegetni a személyzetet, majd azzal vádolta a többi utast, hogy „összefogtak ellene”. A heves szóváltás végül tettlegességig fajult, és személyzet lekísérte repülőgépről a problémás utast, a közösségi médiában közzétett videó szerint.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

***

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. március 22. 17:22
nahát...ez is arab:-O...a kopasz jól csinálta csak elég gyengén rántotta el a nyakát,de ha már elkúrta legalább szorította volna erősebben és hosszabb ideig:)
Patika
2024. március 22. 16:08
A sok zsidó végül legyőzte az arab ludat....
bodrigyuri
2024. március 22. 12:51
Az tudható, hogy mi volt az a borzasztó antiszemita szitok, ami ekkora botrányt váltott ki a zsidóknál?
rockercicc
2024. március 22. 12:04
Retkes, cigányképű arabnak tűnik. Jól tették, hogy kibaszták a repülőből. Az ilyeneket feketelistára kéne tenni minden légitársaságnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!