Elon Musk: Életpazarlás, amit Ukrajna a háborúban folytat

2024. március 31. 08:16

„Ezt bármelyik bolond megjósolhatta volna.”

2024. március 31. 08:16
Elon Musk

Nyitókép: Kirsty Wigglesworth / POOL / AFP

Elon Musk az orosz–ukrán háborúban Ukrajna részéről elkövetett hibákról írt az X-en. A Tesla-vezér szerint „tragikus életpazarlás volt Ukrajna számára, hogy megtámadott egy nagyobb, védelemmel, aknamezőkkel és erősebb tüzérséggel rendelkező hadsereget, miközben Ukrajnának sem páncélzata, sem légi fölénye nem volt.”

Ezt bármelyik bolond megjósolhatta volna” – utalt Ukrajna háborús kudarcaira. Hozzátette azt is, hogy egy évvel ezelőtt azt tanácsolta az országnak, hogy minden erejüket fordítsák a védelemre, mondván, „nehéz megtartani a területeket, ha nincsenek erős természeti akadályok”.

Az amerikai üzletember szerint Oroszország egészen bizonyosan fog még további területeket szerezni, de a nyugati ellenállás miatt arra nincs esély, hogy egész Ukrajnát elfoglalja. Szerinte a legnagyobb kérdés, hogy Ukrajna elveszíti-e fekete-tengeri kijáratait. „Mielőtt ez megtörténne, tárgyalásos rendezést javaslok” – fogalmazott.

 

 

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:52
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­ö­­­g­­­ö­­s­­ ­­l­­­á­n­­y­­­o­­­k­ ­v­á­­r­n­­­a­k­­ ­­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Bunyevac1964
2024. április 01. 07:59
Mandi ! Muszáj nekünk minden egyes cikk komment olvasásánál , ócska kurvák , prosti hirdetéseivel szembesülnünk ? Nem lehetne ezt valahogy kitiltani, vagy jól fizetnek ? Ha pénzt adnak érte, akkor bocsi ! Valamiből élni kell, megértem .
Akitlosz
2024. április 01. 00:13
"Az amerikai üzletember szerint Oroszország egészen bizonyosan fog még további területeket szerezni, de a nyugati ellenállás miatt arra nincs esély, hogy egész Ukrajnát elfoglalja." Hol áll ellen a nyugat? Ukrajnában? Mi állítja meg az orosz sereget, ha az ukrán haderő összeomlik? Márpedig egyszer el fog fogyni. Jobb lenne a világnak, ha Ukrajna eltűnne a térképről, osszák fel a szomszédai között! Azzal nagyon jól járna az EU és a NATO is.
atti64
2024. március 31. 21:51
MIKOR VÉGZIK MÁR KI ZELLERT?????????????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!