Putyin bejelentette: Oroszország kész a békére Ukrajnában

2024. január 01. 16:16

Az orosz elnök arról beszélt, nem áll érdekükben egy elhúzódó konfliktus.

2024. január 01. 16:16

A Bloomberg írta meg, hogy Vlagyimir Putyin bejelentette: Oroszország békét kötne Ukrajnával, de csak a saját feltételei szerint, és nem fogja feladni az eddig elfoglalt területeit.

Putyin arról beszélt, hogy bár Oroszországnak nem áll érdekében egy elhúzódó konfliktus, nem adja fel az eddig elfoglalt területeket, és csak saját feltételei mellett hajlandó a békére. Azt azonban nem részletezte, hogy mik lehetnek ezek a konkrét békefeltételek.

Nem arról van szó, hogy segítenek az ellenfelünknek... Ők is a mi ellenfeleink”

válaszolta az orosz elnök, amikor az Ukrajnának nyújtott nyugati segítségről kérdezték. Putyin a nyugati elitnek tulajdonította a felelősséget az Ukrajnában zajló háborúért.

Fotó: GAVRIIL GRIGOROV / POOL / AFP

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Uztu
2024. január 02. 07:46
Oké, ez vicc. Mostmár énnisnunom. Vagy darálják be ukrajnát vagy húzzanak haza az urálon túlra.
békalepcse2.0
2024. január 02. 05:35
Ez remélem Putyintól csak egy vicc. Kizárólag a feltétel nélküli kapituláció lehet az egyetlen elfogadható rendezési elv. A fejlettnyugatot és amerikát ingre gatyára kell vetkőztetni hogy mégegyszer ne is juthasson eszébe proxi háborút indítani. Aljas mocskos élősködő szemétládák. Oroszországgal lehet kereskedni tisztességes feltételekkel, mindezt a fejlettnyugattal soha nem lehetett. Mindig kifosztani, eltiporni akartak bennünket és ha győzne a nátó ezután sem lenne más a velünk való bánásmód.
konfucius
2024. január 01. 23:09
Demilitarizálás kész van? Denácifikálás kész van? Putyin úr, ha belekezdett, fejezze is be. Ez az ukrán állam nem maradhat meg. Vigye a nagy részét, ők végülis maguk. Kárpátalját pedig egy alapos kilakoltatás után adja végre vissza nekünk!
trash5
2024. január 01. 23:05
@I feel the earth move under my feet: jóember, te orosz troll vagy. Kompletten felmondtad az orosz propagandát. Minden egyes mondatod hazugság. Kivétel nélkül. Onnantól kezdve, hogy nem az ukránok kezdték az oroszokat gyilkolni mocsok, hanem az oroszpártiak az eu pártiakat. Percről percre fenn vannak a visszakövetett történések a neten. A mandineres nyomorékoknak oszthatod a propagandát, mert a gügyék úgysem képesek utánaolvasni. De akinek egy csöpp esze van, azt nem téveszted meg muszkabérenc. Börtönben a helyed.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!