Megdöbbentő felvétel – traktorok ezrei blokkolják a Párizsból kivezető autópályákat (VIDEÓ)

2024. január 26. 17:36

A francia tüntetők is ellenzik az EU New Green Deal-jét, amely szerintük növelni fogja az élelmiszertermelés költségeit.

2024. január 26. 17:36
Farmers protest in Paris

Ahogy korábban megírtuk, a francia gazdák is csatlakoztak azokhoz a német és lengyel tüntetőkhöz, akik azt üzenik az európai vezetőknek: elég volt a nekik kedvezőtlen szabályozásokból. A Visegrád 24 közösségi oldalán megosztott egy videón, amin az látható, ahogy a gazdák végtelen hosszúnak tűnő traktor-oszlopa megindul Párizs felé.

A tiltakozó francia gazdák megkezdik műveletüket Párizs körül, és traktorok ezrei segítségével blokkolják az onnan kivezető autópályákat

– írták a bejegyzésben, hozzátéve, hogy a tiltakozók „ellenzik az EU New Green Deal-jét, amely szerintük növelni fogja az élelmiszertermelés költségeit”.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

***

 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Firas Abdullah/Anadolu Agency via Getty Images

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulakman
2024. január 27. 05:25
Tomika alias Tommassó, nem Orbán ültette a székükbe azokat a vezetőket akik ma vezetik az agrár érdekvédelmi szervezeteket, hanem mi a választók-köztük az agráriusok- ültettük a székébe Orbánt! Majd egyszer próbáljatok szavazás után oda kerülni, ja és szeretettel emlékezem Nagy Tamás és Raskó Györgyre , az aztán agrár érdekvédelem volt!
Ventrotty
2024. január 26. 22:22
Tomassotól kérdezem, hogy a maga által ide hordott betűhalmaz, hol és hogyan kapcsolódik a cikkhez, ami arról szól, hogy a francia mezőgazdasági gazdálkodók tiltakoznak az új bevezetendő szabályozás ellen.Tényszerű indoklást legyen szíves, maga is mindig azt kér.
nemecsek-3
2024. január 26. 21:05
És MEGDÖBBENTŐ !!! Már egy traktor is MEGDÖBBENTŐ. Hogy mekkora híreket tud ez a mandíner. MEGDÖBBENTŐ!!! Megdöbbbbbbentő primitív színvonal
Tommaso
2024. január 26. 20:35
ORBÁN tucatnyi hivatal élére nevezett ki havert/ pártkatonát. Némelyik kinevezéssel semmi probléma. Együtt jár a kormányzással. DE..... DE vannak pártsemlegességet igénylő posztok, és vannak olyan hivatalok, amelyk feladata a mindenkori kormány ellenőrzése. ( Alkotmánybirőság, Államfő, Legfőbb Ügyész, Birói Hivatal, ÁSZ, Közmédia, Ombudsman, Válasaztási Bizottság ) Na ezek egyértelműen bizonyitják az állitásomat. Hogy ez egy DIKTATÚRA.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!