Hoppá, bekeményített egy amerikai város – betiltották a szivárványzászlókat!

2024. január 16. 22:40

Az Enfield Pride ugyanakkor ellenáll, arra akarják ösztönözni a vállalkozásokat és a polgárokat, hogy egész évben tűzzék ki a zászlót.

2024. január 16. 22:40

A connecticuti Enfield városi tanácsának többsége megszavazta a szivárványzászló betiltását. Ezentúl csak az amerikai zászlót, a connecticuti állami zászlót és a katonai zászlókat engedélyezik kifüggeszteni a városi tulajdonú ingatlanok területén – írta a humenonline.hu.

A lap felidézte, hogy a 40 ezer fős város tanácsa múlt héten vette napirendjére a „Határozat a zászlók városi ingatlanon való kitűzésére és lobogózására vonatkozó irányelv elfogadásáról” című javaslatot.

Az új irányelv kimondja, hogy „a város tulajdonában lévő ingatlanokon – beleértve, de nem kizárólagosan az épületeket és a területeket –

 csak az amerikai zászlót, Connecticut állam zászlaját, a MIAPOW zászlót és az Egyesült Államok különböző katonai szolgálatainak zászlajait lehet kitűzni”.

Az LMBTQ közösség nem hagyja magát

A döntést követően az Enfield Pride is megszólalt az ügyben. „Mély szomorúságuknak” adtak hangot a döntés miatt, a következőket írva: „Legyenek tisztában azzal, hogy az Enfield Pride továbbra is mindennap azon fog dolgozni, hogy a queer közösség láthatóságát növelje Enfield városában. 

Arra fogjuk ösztönözni az enfieldi vállalkozásokat és polgárokat, hogy júniusban és egész évben tűzzék ki a zászlót. 

Reméljük, hogy a városházán elhelyezett zászló nélkül is több szivárványt fogtok látni idén, mint tavaly” – idézte a nyilatkozatot a Humen Online.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2024. január 17. 11:59
Ez a lopakodó seggbedugás taktikája. Most "csak" a buzizászlót kell egész évben kitűzni, holnap már egész évben pucsítani is kell...
B_kanya
2024. január 17. 10:11
"kobi40 2024. január 17. 04:47 Nálunk meg Trombitás Kristóf kakukkmadár laudál" A buzizás, cigányozás, zsidózás, de most már a vendégmunkások migránsozása is balf444szoldali napi "jobban gyűlölés". Ja, az oroszozás is.
B_kanya
2024. január 17. 10:08
"Globalfake 2024. január 16. 22:59 LMBTQ közösség....mi a fasztól közösség??? " Biztos nem attól, hogy a travik gyűlölik azokat a leszbiket, akik nem akarnak pöcsös nőkkel összejönni - sőt, még attól sem, hogy pár éve homigeri 12 óra hosszat döglődött egy római buzibár budijában SZILVESZTERKOR és egy mocskos buzi sem hívott rá mentőt.
Phm045
2024. január 17. 10:01
Mindennapi hoppánkat add meg nékünk ó Uram! Hoppáfirkász! Van még lejjebb?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!