Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Az ukránok is beismerték, hogy feladtak egy fontos települést, ami szerintük mostanra már nem is volt olyan fontos

2024. január 21. 12:50

Az oroszok nagy erőkkel vonultak be.

2024. január 21. 12:50
Military mobility of Ukrainian soldiers in Donetsk Oblast

Örömittasan jelentette be az orosz védelmi minisztérium, hogy bevették a Harkiv megyében lévő Krohmalne városát. A településről szóló híreket már szombaton megjelentette az amerikai Institute for the Study of War elemzőintézet az aznapi műholdképek alapján. 

Először orosz milbloggerek árasztották el a hírrel a különböző közösségi oldalakat, hogy az ukrán csapatok feladták a Krohmalne közeli állásaikat. 

A város elvesztését aztán megerősítették az ukránok is; Volidimir Fitio, a szárazföldi egységek szóvivője azzal próbálta bagatellizálni a kérdést, hogy a városnak már nincs stratégiai jelentősége, öt ház áll csak benne. 

A nyitókép illusztráció. Fotó: Ignacio Marin / ANADOLU / Anadolu via AFP

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. január 24. 01:16
Gávárít Mászkvá by mandiner.ru
lajajakab11
2024. január 23. 18:07
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
Jospehe998
2024. január 22. 07:07
Aki figyelemmel kíséri ezt a háborút a kezdete óta nagyon jól tudja hogy mindig ugyanaz a nóta. Mikor ukrán kezén van- Sose adjuk fel! Nagyon fontos stratégiai pozíció! Inkább meghalunk mint feladjuk! Mikor az oroszok kiűzik őket - Á nem is olyan fontos! Semmi értelme nem volt már védeni! Akkor a kérdés az miért védtek idáig a sok katonájuk élete árán?
Zolotarjov
2024. január 21. 21:15
Szépen esnek ki a szegecsek az ukrán védelmi rendszerből..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!