Megelőztük a németeket és az olaszokat is egy rendkívül fontos rangsorban – Románia az utolsó helyen kullog

2023. december 17. 07:36

Hazánk éllovas a posztszovjet országok csoportjában.

2023. december 17. 07:36

Nyilvánossá vált az Eurostat legfrissebb, az európai uniós tagállamok polgárainak digitális készségeiről vagy digitális írástudásáról szóló adatsora. Az öt digitális kompetenciaterület, amelyet a felmérés során vizsgáltak a következők: információs és adatműveltség, a kommunikáció és együttműködés, a digitális tartalomkészítés, a biztonság, valamint a problémamegoldás.

Magyarország az 58,2 százalékos eredményével nem csak a posztszovjet régiós országok csoportjában az éllovas, de Németországot, Olaszországot és az uniós átlagot is előzi.

Mutatjuk az eredményeket:

Forrás: Eurostat

Fotó: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egy genetikusanalattvaló
2023. december 18. 14:00
"cccbasatu 2023. december 17. 15:27 Szegénységbe az unió 3millió koldus országa vagyunk mint a lovastengerész idején!Infláció területén az elsők vagyunk! " A szépséghibája az állításodnak, hogy ez a monarchia nagy fejlődést produkáló időszakában volt jellemző. A Horthy rendszer idején1938-ra az egy főre jutó GDP az osztrák 78%-ra nőtt. " Szóval szegények vagyunk mint a templom egere." Csak a magad nevében nyilatkozz, légy szíves! Aki dolgozik, annak foglalkozásától függő mértékben jobb az életszínvonala, mint a trükkök százai idején. Másrészt gyakorlatilag teljes foglalkoztatás van, ami messze nem volt a "Hazudtunk reggel, éjjel meg eset" idején. "Viszont a jogállamiság helyreállítására van remény mert az EU ezt is ellenőrzi!" Detto, mint a Szovjetúnió Kommunista Pártja, hogy végrehajtjuk-e az elvárásaikat. "Remélem hogy sok bíró és ügyész akik a fidesznyik zenére táncolt most lehet hogy kubikus lesz belőlük!" A bíróságok tele vannak az USA nagykövete által irányított bírókkal.
Mich99
2023. december 18. 13:20
Moslékok, nesze nektek Bezzegrománia!
Melós
2023. december 18. 07:50
Vicces, hogy a románok leghátul vannak. Amikor még csóróbbak voltak nálunk a fidesz előtti időkben, arról olvastam, hogy ott születnek a legjobb hackerek! Rá voltak kényszerülve, hogy mindenféle digitális tartalmat ingyen használjanak, és a feltört programokkal feketén kereskedjenek. Megfizetni kevesen tudták ezeket. Ezzel a kalóz tapasztalattal belőlük lettek a legjobb informatikusok. Már olyan jól megy náluk a gazdaság, hogy nem kell az agyukat tovább túráztatni a napi megélhetésért. Elhúztak mellettünk, mint a gyorsvonat!
fideszaking
2023. december 18. 05:39
A máidik százról, amiben utolsók vagyunk, miért nem írtok? 🤣🤣🤣🤣🤣🫶🫶🫶🇭🇺🇭🇺🤣🤣🤣🤣 Magyar mondás: csepp a tengerben....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!