Hadházy Ákos a Bloombergben követeli, hogy Brüsszel ne adjon pénzt Magyarországnak

2023. december 07. 08:35

Hadházy Ákos azt akarja az Európai Bizottságtól, hogy továbbra se utalja el a Magyarországnak tényszerűen járó uniós forrásokat.

2023. december 07. 08:35
Hadházy Ákos, közmédia, tüntetés

Az egyetlen dolog, amit Brüsszel tehet, hogy nem árt többet, azaz nem tér vissza Orbán Viktor rendszerének finanszírozásához – ezt mondta a Bloombergnek Hadházy Ákos plakátrongáló parlamenti képviselő.

A cikkben nyilatkozó és neve elhallgatását kérő uniós tisztviselő szerint Magyarország és az Európai Bizottság között a kompromisszum megtalálását nehezíti, hogy az Európai Unióban nincs egyetlen vezető sem, aki képes lenne a tagállamokat egy irányba terelni.

Orbán Viktor a blokk leghosszabb ideje hivatalban lévő kormányfője, és ki is használja ezt az előnyét

– állítja a forrás.

A beszámoló alapján Brüsszelben sokan úgy látják, hogy Magyarország teljesítette a jogállamisági feltételeket, Orbán Viktort pedig egy pillanatra sem ijesztette meg az országnak járó pénz zárolása, sőt, felbátorította, és példája „katalizátorként" hat másokra Szlovákiában és Hollandiában is.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

 

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de France
2023. december 07. 16:30
Hadházy az integritás arca. Azért támadják, becsmérlik, akarják megölni, eltaposni annyian. Normális ember nem beszél így, a börtön töltelékek stílusa ez, de a fideszesek a legalsó , a legbetegebb réteghez tartoznak. Szégyen rájuk. Hadházy: hajrá. Te egy becsületes, fáradhatatlan magyar vagy. Sok ilyen állampolgárra lenne szüksége az országnak.
Átoperált Kiscsoportos
2023. december 07. 14:46
" Hadházy Ákos a Bloombergben követeli, hogy Brüsszel ne adjon pénzt Magyarországnak Külföld Többek között a tanárok fizetésemelésére fordítanák az uniós forrásokat. " "Többek között a tanárok fizetésemelésére fordítanák az uniós forrásokat. " Ezt hol írják Huszárnindzsák??? :)))))))))))))
Türelem
2023. december 07. 14:33
A hadházy nevezetű férget el kell taposni, meg kell fosztani az állampolgárságától.....s persze ébresztő, ideje lenne törvényt alkotni a hazaárulók ellen. Recsket kellene ezeknek újranyitni......
fatman
2023. december 07. 14:32
Ha nem lenne demokrácia Magyarországon, akkor ez a mocsokláda, hazaáruló szemét fasz már rég poloniumos teát iszogatna az örök vadászmezőkön...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!