Fordulat állhat be a mainstream médiában: már nem tartják kizártnak az orosz győzelmet

2023. december 22. 07:59

Wall Street Journal törölte az „ukrán háborút” a címlapon szereplő témák közül, a Bloomberg pedig „Mi van, ha Putyin nyer?” címmel közölt cikket.

2023. december 22. 07:59

„Mi van, ha Putyin nyer?” címmel jelent meg cikk a Bloomberg oldalán, amelyben többke között azt feszegetik, hogy az Egyesült Államok szövetségesei már egyenesen az ukránok vereségétől tartanak. Az írás szerint mivel a Kijevnek nyújtott kritikus fontosságú segélyek az Atlanti-óceán mindkét oldalán zajló politikai belharcok miatt elakadtak, az európai tisztviselők kezdik átgondolni, milyen következményekkel járna egy orosz győzelem.

Úgy tűnik, hogy a mainstream média az ukrajnai orosz győzelemre készíti fel a közvéleményt 

– olvasható a Twitteren egy amerikai újságíró bejegyzésében, aki azt is kiszúrta, hogy a Wall Street Journal már törölte az „ukrán háborút” a címlapon szereplő témák közül.

Nyitókép: EYEPRESS NEWS / EYEPRESS VIA AFP

 

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. december 23. 16:10
Hehe...
Nehidd El
2023. december 23. 15:39
A világ urai mégis megkegyelmeznek az emberiségnek? Tartok tőle, hogy ez csak taktikai visszavonulás, mielőtt valami igazi, mindenkit sújtó szörnyűségbe kezdenek.
falcatus-2
2023. december 22. 21:58
julius68-2falcatus-2 2023. december 22. 21:22 Az invázió előtt az orosz hadsereg, meglehetősen lepukkant állapotban volt. ..." Mert? Milyen egy korszerű NATO gyalásó?
julius68-2
2023. december 22. 21:23
Az invázió előtt az orosz hadsereg, meglehetősen lepukkant állapotban volt. A történelem során már többször bebizonyosodott, nem előnyös felébreszteni az orosz medvét, mert átáll a haditermelésre és tanulva a kezdeti hibáikból, egyre hatékonyabb lesz. A nyugat viszont már most kimerülőben van hadfelszerelések és a pénzügyi támogatások terén az ukrán hadsereg pedig, emberhiánnyal küszködik. Végül az oroszoknak lesz egy harcedzett hadserege, élesben kipróbált és a legújabb felszerelésekkel. "Érdemes" volt elutasítani a megállapodott békeszerződést, már olyan ajánlat nem lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!