Videón, ahogy egy izraeli anyuka fia elrablását mutatja meg telefonján Elon Musknak

2023. november 28. 08:23

Antiszemita botránya után az üzletember feltehetően „tűzoltás” céljából utazott Izraelbe.

2023. november 28. 08:23
null

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, antiszemita botránya után Elon Musk feltehetően „tűzoltás” céljából Izraelbe utazott. Mint megírtuk, egy jelentés szerint ugyanis a közösségi oldalon az óriáscégek hirdetései mellett „nácikat dicsérő” anyagok is megjelenhettek. Erre hivatkozva olyan cégek mint a Disney, az IBM vagy az Apple közölték a múlt héten, hogy átmenetileg szüneteltetik az X-en való hirdetést. Az üzletember izraeli tartózkodásáról egy videó is felkerült a Twitterre (X), amelyen egy izraeli anyuka fia elrablását mutatja meg telefonján Musknak.

A felvétel alább látható: 

 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Twitter (X)

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. november 28. 16:17
A szólásszabadság drága dolog. Ki lehet számolni, hogy üzletileg megéri-e szólásszabadságolni, vagy jövedelmezőbb a cenzúra, a mások véleményéhez alkalmazkodás. Azok a mások meg ugye a képe látható anyukafajták a világban. Akinek nem tetszik a véleményterror ő antiszemita.
Akitlosz
2023. november 28. 16:11
Ilyenek ezek az anyukák. A gyerekük képeivel dicsekednek. Szenzációs fordulat!
Hekimeki
2023. november 28. 15:36
Olyat nem mutat ahogy civileket mészárolnak a zsidók ❓❓❓mert tele van vele a net NEM TUDJÁK LETAGADNI❗❗❗😠😠😠😠😠EGyformák vagytok mind❗❗❗
I_Isti
2023. november 28. 13:41
"A Jerusalem Post beszámolója szerint az állítást megerősítik a Hamász Telegram-csatornáján közzétett azon videók is, melyeken az látható, hogy a fogságban töltött idő jelentős részét ketrecekben töltötték a túszul ejtett gyermekek. Ishay Coen izraeli újságíró azt írta Twitteren, hogy "a Hamász által fogva tartott nők az idő nagy részét ketrecekben töltötték", és erre azért is fontos felhívni a figyelmet, mert a terrorszervezet lényegében a túszok számára lediktált levelekkel próbálja azt a képet festeni magáról, hogy mennyire emberséges."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!