„Orbánisták szolid tweetje az Európai Parlamentben” – így reagált Freund a Fidesz EP-képviselőinek bejegyzésére

2023. október 16. 18:07

„Megalapozza az utat az Orbán és a leendő lengyel kormány közötti együttműködő és baráti kapcsolatokhoz” – írta a német balliberális képviselő.

2023. október 16. 18:07

Mint ismert, a Fidesz EP-képviselőcsoportja nemrég gratulált a kormányzó lengyel párt, a PiS vasárnapi győzelméhez az X (korábban: Twitter) közösségi oldalon. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a Jog és Igazságosság a szavazatok több mint 70 százalékos feldolgozottsága mellett is fölényesen vezet a Polgári Koalíció előtt. 

Ezt a bejegyzést szúrta ki a balliberális német EP-képvselő, Daniel Freund, majd a következő, nyilván humorosnak szánt poszttal reagált: „orbánisták szolid tweetje az Európai Parlamentben. 

Megalapozza az utat az Orbán és a leendő lengyel kormány közötti együttműködő és baráti kapcsolatokhoz”.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 18. 18:44
A Tusk szét fogja szopatni a csutit…hála Istennek! :)
jan36
2023. október 18. 16:31
Nem érted te ezt, kopaszodó füles segg. ("Amúgy, az okos haj elhagyja a hülye fejet.") Attól mert nem győzött olyan mértékben a PiS, hogy kormányt tudjon alakítani, még a szavazatok többségét megkapta. Jogos volt a gratuláció. DE, mint mondtam, te ezt nem értheted. Ahhoz komoly evolúciós ugrások kellenek. Neked, tulajdonképpen az okozott orgazmust, hogy mostmár rászabadíthatjátok a lengyelekre az uniós gender- marhaságaitokat, a migriket, és egy vidám dzsihadot is. Csak ne felejtsd! Előbb titeket fognak faxra tűzni az agysebészek és atomfizikusok.
nnjohn
2023. október 17. 08:16
Új európai érték: Utcán félve menni, vagy ki sem tenni a lakásból a lábat....
pipa89
2023. október 17. 08:15
Jó lenne, ha leesnél a Sorosok hímtagjáról, Daniel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!