Diplomáciai nagyüzem – mozgalmas napja volt Orbán Viktornak

2023. október 05. 19:05

A kormányfő Granadában az Európai Politikai Közösség tagországainak találkozóján járt.

2023. október 05. 19:05
Orbán VIktor, Ursula von der Leyen, Granadában

Ahogy korábban megírtuk, Orbán Viktor Spanyolországba utazott, hogy részt vegyen az Európai Politikai Közösség tagországainak találkozóján. Ezzel kapcsolatban hírt adtunk arról is, hogy a magyar kormányfő a spanyol városban az Európai Tanács elnökével is folytatott kétoldalú tárgyalást, ahol szóba kerültek a befagyasztott uniós források, és az egyre súlyosbodó migrációs vészhelyzet is.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor most közösségi oldalán osztott meg egy galériát granadai napjáról, amelyből világosan látszik, hogy diplomáciai nagyüzem volt a spanyol városban. 

Az Európa Tanács elnökén túl még számos vezetővel találkozott a magyar miniszterelnök, köztük Olaf Scholz német kancellárral, Ulf Kristersson svéd miniszterelnökkel, Pedro Sanchez spanyol kormányfővel, Ursula von der Leyen Európai Bizottsági elnökkel, Aleksandar Vucic szerb államfővel és Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel is, akivel kezet is ráztak.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. október 07. 05:21
Sok segget ki kellett nyalnia a köpcös geci csicskának, de pénzt nem kapott most se. Ellenben a finneket, a svédeket beszavazza a natoba secperc a csicska geci. A hohol zsidó bunkergoblin is pénzzel tele böröndökkel térherett haza. Nem azt kell figyelni mit hazudozik a köpcös hazug geci, hanem azt, amit csinál.
connorj
2023. október 06. 14:26
Most akkor ezek szeretik egymást?
bagira002
2023. október 06. 10:38
Európán újra felosztás söpör végig ukránoktól kezdve spanyolokig. Tőkés világ euba csak azért vette be a keleti blokkot hogy gazdasági átalakítással behálózza kifossza függővé tegye így gyarmati sorsba taszíthatja . Angolok már előre menekültek euból siettek kilépni ,hogy háborúbűnös vesztett bukott náci németek ne dirigáljon nekik. Lehet hogy ez is a történelem előre megírásában létezik csak nem verték dobra .
bagira002
2023. október 06. 10:27
Brüsszelben a 6 eut alapító tőkés ország akar tovább vezető lenni Amerika helytartójaként a keleti blokkot háttérbe szorítják gyarmatnak az egyesült európai államok megalakulása után , folyamat lassú meneteléssel halad . Magyarországtól ezért fogják vissza a járó eus pénzeket . Kormány akármit csinál Ursuláék a pénzt nem küldik hazudoznak .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!