Rémisztő felvétel: így néz ki, amikor az oroszok elfoglalnak egy hajót! (VIDEÓ)

2023. augusztus 15. 17:44

A hajót még egy KA-29-es helikopter is megközelítette.

2023. augusztus 15. 17:44
null

Vasárnap délelőtt tartóztatta fel az orosz hadsereg a palaui zászló alatt közlekedő teherhajót, a Sukru Okant, miközben a jármű Ukrajnába, az izmaili kikötőbe tartott. A hajót még egy KA-29-es helikopter is megközelítette, mivel nem reagált a figyelmeztető lövésekre sem. 

Az akcióról közzétett egy felvételt az orosz védelmi minisztérium is, melyen az látható, amint az orosz katonák a Sukru Okan fedélzetére lépnek, majd ellenőrzik a rakományt és a személyzetet. A teherhajó az átvizsgálása után a moszkvai tájékoztatás értelmében folytatta útját az ukrán kikötőbe.

Moszkva, miután felmondták a gabonaegyezményt, azon az állásponton van, hogy az összes Ukrajnába tartó teherhajóra úgy kell tekinteni, mint potenciális fegyverszállítmányra. 

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egonsamu
2023. november 13. 11:31
Ilyen váratlan fegyveres rajtaütések Germanisztánban már mindennaüposak rezsimkritikusok ellen.
alenka
2023. augusztus 16. 13:43
Nem foglaltak el,csupán Jogis ellenőrzés volt ...a különbség oriasi......
elfújta az ellenszél
2023. augusztus 16. 13:24
Palauból mit szállíthattak a hajón, kókuszdiót?
nakatomi
2023. augusztus 16. 00:40
Az orosz hadügy közleménye az esetről: "Augusztus 13-án, a Fekete-tenger délnyugati részén a Fekete-tengeri Flotta Vaszilij Bikov járőrhajója észlelte a Sukru Okan nevű, palaui zászló alatt közlekedő szárazáru-szállító hajót, amely az ukrajnai Izmajil kikötőbe tartott. A hajó kapitánya nem reagált az orosz félnek arra a felszólítására, hogy állítsa meg a hajót ellenőrzés céljából. A jármű megállásra kényszerítésére az orosz hajó figyelmeztető tüzet nyitott, és felszállt egy orosz Ka-29-es helikopter is. A teherhajó erre megállt, majd miután átvizsgálták, folytatta útját az ukrán kikötőbe." Ha megálltak volna önszántukból, akkor valószínűleg kevésbé lett volna rémísztő számukra az eset.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!