Új kép jelent meg a mezítlábas Soros Györgyről

2023. június 19. 06:26

Apák napján ünnepelt Soros György és a birodalmát öröklő fia.

2023. június 19. 06:26
null

A frissiben kinevezett új feje a Soros-birodalomnak, Alexander Soros a Twitter-oldalán ünnepelte meg az apák napját az apjával, a legendás/hírhedt Soros Györggyel posztolt közös képpel.

A kép érdekessége, hogy a 92 éves „üzletember” helyett épp a fia viseli a szandált.

A kép nem sokkal azután készült, hogy Soros György bejelentette, Alexander veheti át tőle az irányítást a Nyílt Társadalom Alapítvány és a többi szervezet élén. 

Eldőlt, ki örökli a Soros-birodalmat

Soros György szerint fia, Alex kiérdemelte, hogy az utódja legyen.

Nyitókép: Alexander Soros Twitter-oldala 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. június 20. 08:14
Annyira a világ megszerzésére összpontosítanak, hogy családilag rohadnak el a lábgombától. Pedig Bill Gates haverjai a Big Pharmatól biztos tudnának rajtuk segíteni. Pedikűrösre sem telik szegényeknek, csak a bírókra, meg az NGO-hadseregre...
EX_Terminator
2023. június 19. 23:08
ne, ne is fáradjatok vele hogy bármit is az értésünkre adjatok. az egész egyszerűen nincs.
Sanyec
2023. június 19. 17:43
Gyuri ! Már közel vagy teremtődhöz , a Sátánhoz.. Ez legyen az utolsó fotó rólad amelyen még életben vagy ! Ahogy a 4000 ezer éves egyiptomi halotti énekben benne van: " A halál angyalának szárnyai befednek.." This is the end.. ;)
Sün Balázs
2023. június 19. 16:45
Gyuri bácsit most adták be egy szeretet otthonba. De igazán kereshettek volna neki valami jobb helyet. Itt a kert is nagyon le van pukkanva. De talán azt gondolták, hogy arra a kis időre ez is megteszi neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!