Prigozsin őrjöng a moszkvai dróntámadás miatt

2023. május 30. 21:08

A jelentések szerint a drónok a város gazdagabb negyedeit és délnyugati elővárosait vették célba.

2023. május 30. 21:08
null

A Wagner-csoport ismét őrjöngve kelt ki az orosz védelmi minisztérium ellen, amiért az nem akadályozta meg a kedd reggeli dróntámadást egy gazdag moszkvai külváros ellen – írta meg a Telegraph.

A lap egy kedden a Telegramban megosztott hangüzenetre hivatkozik, amelyben közvetlenül a védelmi minisztériumhoz fordultva Jevgenyij Prigozsin azt mondta: „Mi a f***ért engedik, hogy ezek a drónok Moszkva felé repüljenek? Kit érdekel, hogy a Rubljovkán lévő otthonaitok felé repülnek! Hadd égjenek a házaitok! És mit tegyenek az átlagemberek, ha robbanóanyaggal felszerelt drónok csapódnak az ablakukba?”

A jelentések szerint kedd reggel több drónt is lelőttek az orosz főváros felett, amelyek a jelek szerint a város gazdagabb negyedeit és délnyugati elővárosait vették célba. Az ország külügyminisztériuma közölte, hogy a támadás után fenntartják a jogot a „lehető legkeményebb intézkedések” megtételére.

Nyitókép: Handout / TELEGRAM/ @concordgroup_official / AFP

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. május 31. 06:39
Szar zsidó hohol propaganda. Hazug is, szánalmas is, aljas is. Olyan, mint a zsidó, meg a hohol.
LancelotDuLac
2023. május 31. 01:09
Ukrán katonák mesterlövészek és tüzérség lőttek oroszokra Bahmut romvárosában Ez a videó az ukrán különleges erők csapatait mutatja be május végén Bahmutban. A videót azután tették közzé, hogy Oroszország azt állította, hogy teljes mértékben átvette az irányítást a város felett. Ez azt mutatja, hogy a csapatok drónokat telepítenek, mesterlövész puskákat használnak és tüzérséget irányítanak a város egyik rejtekhelyéről. Elégetnek egy orosz útlevelet is, amelyet egy elhunyt katonán találnak. Az ukránok azt mondják, hogy a videós harc még mindig tart Bahmutban, annak ellenére, hogy Moszkva azt állítja, hogy teljes mértékben átvette az irányítást. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD https://www.youtube.com/watch?v=-bwRMivex7U
fenris
2023. május 30. 22:49
egyre zsibbasztóbb ez a figura, node látta meghalni egy rakás emberét, valószínűleg hatott rá
NDAP1945
2023. május 30. 22:36
Jól halad a különleges katonai hadművelet, Putyin egy igazi zseni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!