Vér folyt a Romániából induló Wizz Air-járat egyik poggyászából

2022. november 16. 12:08

Nem tudták megállapítani, hogy állati vagy emberi vér volt a feladott csomagban.

2022. november 16. 12:08
null

A Kolozsvár-Liverpool vasárnapi járatának egyik poggyászából folyt ki a vér, az angol repülőtér poggyászrakodói fedezték fel, hogy valamelyik csomagból történik a szivárgás. Az utasok hiába vártak a poggyászaikra, mivel két óra tanakodás után a reptér illetékesei úgy döntöttek, nem pakolják le a véres rakományt, így azt visszavitték Kolozsvárra.

A Wizz Air azt közölte az ügyben, hogy a csomagok visszaszállítása biztonsági intézkedés volt, a helyszínen nem lehetett megállapítani, hogy emberi vagy állati vér folyt ki. Később kiderült, az egyik bőröndben „különböző élelmiszerek” voltak.

„A tényekből nem olyan nehéz kikövetkeztetni, milyen történet lehet az incidens mögött: hazalátogatott egy Nagy-Britanniában dolgozó honfitársunk, majd a családi disznóvágás után felpakolták kolbásszal és karajjal, amit a hazai ízekre vágyó utasunk légi úton próbált eljuttatni a fagyasztóig” – fűzte hozzá a Főtér

Nyitókép: Nicolas Economou / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. november 22. 12:47
Szaga/illata nem volt? Vagy mindent betöltött a kolbászillat?
misi53
2022. november 17. 14:54
A hal az fókának meg másik halnak való ,nem embernek !
flesh ripper
2022. november 17. 03:08
Lehet, hogy ki sem volt belezve az oláh sertés?
budapesti
2022. november 16. 20:31
Nem volt nála vérfagyasztó, az eredmény vérfagyasztó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!