Londoni orosz nagykövet: Ukrajna elpusztul, ha nem köt békét

2022. július 08. 14:31

„Fel fogjuk szabadítani az egész Donbászt” – szögezte le a Reutersnek Andrej Kelin.

2022. július 08. 14:31
null

Nem valószínű, hogy az orosz erők elhagyják Dél-Ukrajnát – mondta a londoni orosz nagykövet a Reutersnek.

Arra a kérdésre, hogy miként érhet véget a konfliktus, Andrej Kelin azt mondta, hogy az ukrán erőket visszaszorítják az egész Donbászból, és nehéz elképzelni, hogy az oroszok és az általuk támogatott szakadárok kivonuljanak Ukrajna déli részéről.

„Fel fogjuk szabadítani az egész Donbászt” – jelentette ki az orosz nagykövet, aki hozzátette: Ukrajnának előbb-utóbb döntenie kell: békeszerződést köt Oroszországgal, vagy „tovább csúszik a lejtőn” a pusztulásba.

Nyitókép: MTI/AP

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2022. július 08. 21:50
Helyes, de minél előbb....szeretnénk nyugodtan nyaralni menni. De menjetek el Varsóig.....a pribaltikáról nem is beszélve.
csak ésszel
2022. július 08. 20:48
"...nehéz elképzelni, hogy az oroszok és az általuk támogatott szakadárok kivonuljanak Ukrajna déli részéről." Valóban nehéz elképzelni, hogy a Herszonban kiadott orosz útlevelek a háború végeztével érvényüket vesztenék.
mamarizsa
2022. július 08. 15:58
Minket is felszabadítottak 45-ben. Ezeknek ez a mániájuk.
formaegy
2022. július 08. 15:50
"Londoni orosz nagykövet: Ukrajna elpusztul, ha nem köt békét" A puccosseggű leszarja mi történik az országgal. Neki a világ legaljasabb gyilkosát az USA-t kell kiszolgálni, és a gyilkos nyugati náci férgeket! Még nem kapott parancsot a tárgyalásokra, nem is fog egy darabig. A büdös gyilkos USA-nak a háború elhúzódása az érdeke. Biden nyilatkozat! Az Európa gyilkos EU, EB büdös gyilkos vezetői pedig ezt támogatják. Rohadt féreg gyilkos banda ez az egész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!