David Lynch: Ki mint vet, úgy arat, és ön most, Putyin úr, halált és pusztulást vet!

2022. március 01. 11:01

A híres filmrendező azt tanácsolta Putyinnak, hogy kezdjen el barátságokat kötni a világban, amíg még nem késő.

2022. március 01. 11:01
null

David Lynch üzent Putyinnak. A Kék bársony, Twin Peaks valamint a Mulholland Drive rendezője a YouTube-csatornáján üzent Putyinnak. „Ránk van bízva, hogyan bánunk az embertársainkkal, és van egy természeti törvény, egy kemény és szigorú törvény, ami elől nem lehet elmenekülni. Ez a törvény úgy szól: ki mint vet, úgy arat, és ön most, Putyin úr, halált és pusztulást vet.

Nem az ukránok támadták meg az ön országát, ön ment oda és támadta meg őket. A halál és pusztulás pedig vissza fog szállni önre!”

 – fejtette ki az álláspontját a rendező. Emellett azt tanácsolta Putyinnak, hogy kezdjen el jóban lenni a szomszédjaival, kezdjen barátságokat kötni a világban, amíg nem késő. Felszólította, hogy állítsa le a támadást, hogy a világon minden ország békében élhessen.

Nyitókép: MTI/EPA/Tytus Zmiejewski

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huttentotta
2022. március 02. 01:15
Hosszú ideje, ezer éve élünk már mi itt így együtt, sérelmek ennyi idő alatt bőven akadnak. Az ukránoknál is volt egy holodomo, a lengyel értelmiséget is kivégezték, és a balti országokban is benne van a frász, ha az oroszokra gondolnak. De mindezek ellenére még mindig volt esély egy egységes Európát építeni. A legnagyobb csapás Európára nézve történelme során az amerikaiak voltak. Akik csak a feszültséget és az ellentéteket szítják saját önös érdekeik mentén. Bocsánat, nem az összes amerikai, csak a demokraták. De ahogy elnézem, lehet még mi jártunk jobban. Mert amit otthon művelnek, az még súlyosabb. Bár lehet, hogy ez is csak az, amit elvetettek.
huttentotta
2022. március 02. 00:46
Egyébként Magyarország elég jó pragmatikus gazdasági kapcsolatokat ápol Oroszországgal évek óta, bár kétszer a mi fővárosunkat is szétlőtték már a múlt században. De mi ki tudtunk békülni velük és gyümölcsöző módon tudtunk együttműködni velük. Ukrajna is kijött velük sokáig. Amíg nem jöttek az amerikai szarkeverők és kavartak bele Ukrajna sorsába, mint szokás szerint mindenhol a világban, a nyomukban pedig káosz és pusztulás jár. Úgyhogy nem, nem Putyin vetette el ezeket a magokat. Ezt az USA vetette el a Majdankor. Putyin csak learatja, amit ők elvetettek. Érdemes egy kicsit árnyaltabban figyelni a dolgokat. Bár köztudottan az amerikaiaknak nagyon nehéz megérteniük mindazt, ami Amerika határain kívül van. A gond csak az, hogy ennek ellenére előszeretettel avatkoznak és szólnak bele mások sorsába. Ebből következően általában másokra nézve kártékony hatással. Ennek egy fejleménye ez a kialakult helyzet is itt a szomszédunkban.
huttentotta
2022. március 02. 00:37
"Nem az ukránok támadták meg az ön országát" Ez nézőpont kérdése. Mondjuk az orosz kisebbséggel való bánásmódjuk is vehető támadásnak. De abban igaza van, hogy nem az ukránok voltak. Inkább az amerikaiak támadták meg Ukrajnát, és azon keresztül fenyegették Oroszországot is. Az oroszok meg mindig is az előszobájuknak tekintették Ukrajnát. Számukra már az is támadás, ha azt sáros lábbal tapodják.
huttentotta
2022. március 02. 00:27
Ahhoz előbb győznie kell. Szeretniük nem kell, elég ha félnek tőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!