Az EBESZ választási megfigyelői missziója az elfogulatlanságnak még a látszatára sem ügyel

2022. március 24. 21:07

Az EBESZ-delegáció tagjainak egy része pedig szorosabban vagy lazábban, de ugyancsak köthető Soros Györgyhöz.

2022. március 24. 21:07
null

Amint arról korábban beszámoltunk, az EBESZ jelentett a választásokról: még azt se találták el, hogy ki a köztársasági elnök. Meg, azt sem, hogy mikor érvényes egy népszavazás. Közben pedig ezer szállal kötődnek Soroshoz. Itt a legújabb videónk a témában:

Fotó:  Sergei GAPON / AFP

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. március 26. 06:06
Most már csak az óraátállÍtást kellene eltörölni,és a FIDESZ-KDNP hetven százalékos győzelmet aratna.
Takagi
2022. március 25. 14:19
Ki kell zavarni mindet, mert náci/ kommunista ügynökök.
Jooee
2022. március 25. 07:41
Komoly egy csapat ez az EBESZ. - USA-ban szerintük minden rendben volt a választásokkal. Ez egy senkiházi banda.
formaegy
2022. március 25. 07:32
Mindenki tudta, hogy 200 gyilkos rühes náci fog jönni. A már megírt jelentéssel a táskájukban amit a magyar libsi-komcsi-náci csürhe előre megírt, mint a Tavares, és a Szar-genny-tini jelentéseket! Egy biztos. Aki erre a hazaáruló ellenzékre szavaz az a háborúra, a magyar emberek, gyerekek halálára szavaz! Ez a 200 büdös gyilkos náci is ezért van itt, hogy beleszóljanak a magyar választásokba - olyan "demokratikusan", mint azt a gyilkos USA is tenni szokta! Olyan "demokratikusan" gyilkol, mészárol le ártatlan embereket, gyerekeket. Pffffffffffffff!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!