Saját „verbális fegyverüket” fordította a tüntetők ellen egy amerikai rendőr

2020. november 03. 13:54

Honnan tudod, hogy a kollégám nem nőnek vallja magát? – tette fel a kérdést a rendőrnőért kiabáló tüntetőnek az egyik rendfenntartó.

2020. november 03. 13:54
null

A Twitteren megosztott felvétel a vízjel szerint Seattleben készült. Ezen azt látni, amint több nő artikulálatlanul ordibálva szidalmazta a rendőri erőket, majd egyikük egyszerűen leköpte a járőrt. Ezt már a rendőrök sem tűrték tovább, gyors mozdulattal földre vitték valamennyiüket. 

 

 

A videón kivehető, ahogy az egyik eljárás alá vont tüntető azt kiabálja a rendőröknek, hogy ne nyúljanak hozzá és azonnal hozzanak neki egy rendőrnőt, hogy ő segítsen neki. Az egyik rendőr válaszul csak annyit mondott a földrevitt tüntetőnek: 

„Honnan tudod, hogy a kollégám nem nőnek vallja magát?”

Bár a videó pár másodperccel később véget is ér, úgy tűnik, hogy a demonstráló nem igazán tudott mit reagálni arra, hogy „saját verbális fegyverét fordították ellene”.

(Nyitókép forrása: Twitter)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ittésmost
2020. november 03. 21:55
Zseniális! I
atila68
2020. november 03. 20:59
Cica, hogy lefagyott! Hahaha!
zseboszkiraly
2020. november 03. 20:40
Elég ellenszenves arc. Az az igazi beképzelt és arrogáns emancipunci lehet, akitől egy normális férfi csak menekül. Lehet hogy van neki otthon egy szőnyeg alatt cirkáló zseboroszlánja, de nem lesz tőle boldog..... Marad a politika, ahol orgazmusa lehet az ilyen bődületes marhaságok leírásakor. Tölcsér.....Nomen est omen. Talán tölcsérrel kellene némi józan paraszti észt beletölteni a fejébe. Persze akkor nem kellene a Nyomentumnak.
az ember
2020. november 03. 19:23
Tüntető: Segítség, elnyomnak!! Látták, hogy elnyomnak? Ugye látták??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!