Yale: leüvöltötték a szabadszóláspárti professzort

2015. november 08. 11:52

Egy színes bőrű diáklány hisztérikusan kelt ki a szabad önkifejezést védő professzora ellen a Yale Egyetem campusán.

2015. november 08. 11:52

A Daily Mail közölte a videót, amelyen diákok üvöltenek a Yale Egyetem egy professzorával. Nicholas Christakis a Yale Silliman College-jának a tanára azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a diákoknak e-mailt küldött, amiben arra kérte a diákokat: engedjék meg társaiknak, hogy olyan jelmezt viseljenek Halloween alkalmával, amilyet szeretnének, még akkor is, ha az esetleg támadó, sértő, hiszen ez is a szólásszabadság részét képezi.

A videó azt mutatja, amikor csütörtökön több tucatnyian körbeállják a férfit, aki azt igyekszik elmagyarázni, miért hisz abban, hogy az emberek olyan ruhát viseljenek, amilyet szeretnének. Ekkor egy színes bőrű diáklány üvöltözni kezdett, és megmondta férfinek, hogy fogja be a száját.

Összesen 225 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
UvegSam
2015. november 08. 21:44
Okádék liberálisok kisebbség uszítása.... Minden bizonnyal hasonló bánásmódra számíthatunk majd feka többségnél.
Morgen
2015. november 08. 20:06
Így kell! A professzorokkal ordítani kell. :D
még fokozza
2015. november 08. 18:25
Szinte nem akarom elhinni, mintha megjátszották volna, de sajnos igaz lehet. Van egy kis diszkrét bája, ahogy a gyapotszedő leszármazott kioktatja a fehér professzort. De szerintem a niggernek ugyanolyan joga itt élni a szólásszabadsággal mint egy Ku-Klux-Klannak.
Vén Csataló
2015. november 08. 18:19
Amúgy a kedves diák egy kis ideggyenge hisztérika. Kifejezetten kontraproduktív volt az üvöltözése, csak túl hülye hozzá, hogy ezt így össze bírja rakni az agyában. Már a Yale sem a régi. ;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!