Václav Klaus: A barikád ugyanazon oldalán vagyunk Orbán Viktorral

2022. május 19. 13:31

Orbán Viktor miniszterelnök udvariassági látogatás keretében a Karmelita kolostorban fogadta Václav Klaus korábbi cseh köztársasági elnököt.

2022. május 19. 13:31
null

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője csütörtökön közölte: miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Václav Klaus korábbi cseh köztársasági elnököt, aki részt vesz a budapesti CPAC konferencián.

Václav Klaus, aki nemrég az egyetlen hiteles európai politikusnak nevezte Orbán Viktort, gratulált a magyar kormányfő választási győzelméhez és ötödik kormányalakításához.  A megbeszélésen – melyen részt vett Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is – szó volt az orosz-ukrán háború okozta kihívásokról, a konfliktus súlyos, hosszú távú következményeiről. Megvitatták az európai nemzetállamok, a családok szerepét, az azokat veszélyeztető tényezőket, a gyermekek megvédésének fontosságát az LMBTQ-propagandától, valamint a föderalisztikus európai törekvéseket is. 

A barikád ugyanazon oldalán vagyunk Orbán Viktorral

– szögezte le a volt cseh államfő.

(MTI)

Nyitókép: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda / Fischer Zoltán

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BossN
2022. május 19. 15:11
Libsik, sivalkodjatok. Orbán annyira el van "szigetelődve" hogy a fél világ nála kilincsel a Karmelitában. Nem jött be V4 temetés sem, visítsatok!
mokány
2022. május 19. 14:48
gott mit uns .
Ma is bukik a Zorbán...
2022. május 19. 14:38
Klaus már nagyon régen, az elsők között kezdett el fellépni az EU bolsevista irányba való fordulása ellen. Bár voltak számunkra nem megfelelő megnyilvánulásai is korábban, ma már szövetségesnek számít az internáci mocsok elleni harcban, és ez a fontos. Ma semmi sem számít, csak a jakobinus mocsok megállítása. Mindenki számít, aki ebben szövetségesünk. A jobboldaliak egyébként sem olyanok, mint a bolsevisták: azok a koncért bármire képesek, kussolnak, lapítanak ha az kell. (Lásd, most derül ki, hogy Moslékban leledző szélsőségesek egymást is majdnem ugyanúgy gyűlölték, mint a normális és tisztességes embereket, de befogták a pofájukat amíg azt hitték, megszerezhetik a kassza kulcsát...) Mi nem ilyenek vagyunk, a jobboldaliság egyértelműséget is jelent: a jobboldali ember kiáll a (vélt vagy valós) igazáért, és abból bizony konfliktusok keletkeznek, nem úgy, mint a bolsevistáknál. Érdekes, hogy ma ezt a húsz éve hangoztatott gondolatomat a Doktor Miniszterelnök Úr is megerősítette.
villogókékfog
2022. május 19. 13:45
"A barikád ugyanazon oldalán vagyunk Orbán Viktorral" Nekem azért vannak más emlékeim is. Egy egyenesen beszélő cseh? Ugyan...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!