„Legyen nemzeti emlékhely a rákosmezei Királydomb”

2020. május 26. 19:00

Itt választották királlyá Kun Lászlót, Károly Róbertet és Hunyadi Mátyást is.

2020. május 26. 19:00

„Figyelemfelkeltő videót készített a Magyar Patrióták Közössége (Patrióták) a rákosmezei Királydombról. A Rákos mezején, a X. kerület Királydombnak nevezett részén dokumentáltan harmincöt szabadtéri országgyűlést tartottak, itt választották királlyá Kun Lászlót, Károly Róbertet és Hunyadi Mátyást is. Mégis, az ország egyik legfontosabb szimbolikus terét még egy emléktábla sem jelzi” – írja a Magyar Nemzet.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyéressy Károly
2020. május 26. 22:46
Helyes, jó ötlet.
Akitlosz
2020. május 26. 19:27
A patrióták nem a nemzetük érdekeit nézik, csak a saját kis helyi közösségükét. Ha az ország vagy a nemzet lenne a számukra fontos, akkor nem így hívnák magukat. Ha kitűznének arra a mezőre egy emléktáblát, akkor abból a X. kerületieknek mi hasznuk lenne? Megindulna a turistaáradat Rákosmezőre emléktáblát nézni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!