Folyik a PPP-beruházások felderítése

2011. március 07. 10:48

Fellegi Tamás közölte, felülvizsgálják a szocialista kormányok PPP-beruházásait, hiszen továbbra is számos ügy felderítetlenül maradt. A nemzeti fejlesztési miniszter közölte, javaslatokat tesznek az állam kiszállásának módjára is.

2011. március 07. 10:48

Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter a Hír Televízió Kontraszt című műsorában bejelentette, felülvizsgálják a szocialista kormányzás alatt az állami és a magántőke együttműködésével létrejött konstrukciókat. A felderített ügyekkel kapcsolatban javaslatokat tettek a kormánynak az ezekből való kiszállás módjára is.

A kiszállás a rendelkezésre álló források mértékétől is függ, hiszen a PPP-beruházások állománya ezer milliárd forintra rúg. Fellegi Tamás szerint továbbra is nem kevés kétes, felderítetlen ügy létezik. „Folyamatosan folynak a vizsgálatok ez ügyben. Számos ügyben a dokumentumokat átadták az elszámoltatási kormánybiztosnak. A minisztériumnak nem dolga annak megítélése, hogy miben kell büntetőfeljelentést tenni, ezért vannak a megfelelő szervek, szervezetek. Számos dokumentumot, számos ügyet átadtunk a rendőrségnek, az ügyészségnek, illetve az elszámoltatási kormánybiztosnak” - közölte a miniszter.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2011. március 07. 14:33
Helyesbítek: http://www.monoricenter.hu
nick89
2011. március 07. 14:29
Kérném, ha itt végeztek ránduljanak át a budapesti Kínai Különleges Gazdasági Övezetbe megtekinteni az elftársak 20 éve működő adó- és vámmentes feketegazdaságát. 200 kínai cég pontos neve, címe, telefonszáma GPS koordinátákkal a http://monoricenter.hu oldalon 5 nyelvű tájékoztatóval könnyen fellelhető. És kéretik a NAV eddig oda nem találó munkatársait is meghívni.
tommo
2011. március 07. 14:24
Demján Sanya és a MüPa már megvolt? J,a hogy őt nem vizsgáljuk?
Serio
2011. március 07. 12:18
Vissza a Schönherzet! Amit azzal a kollégiummal művelt a "beruházó", az a Műszaki Egyetem kis trianonja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!