Végre azokat a nőket kellene jutalmazni, akik nem alapítanak nagycsaládot

2019. augusztus 07. 15:10

Olyat csak Ceausescu Romániájában és a mai Magyarországról olvastam, hogy a hatalom a lakosság számának emelésével akarná igazolni, milyen fantasztikus az ő országa.

2019. augusztus 07. 15:10
null
Jorgen Randers

„Olyat csak Ceausescu Romániájában és a mai Magyarországról olvastam, hogy a hatalom a lakosság számának emelésével akarná igazolni, milyen fantasztikus az ő országa. (...)

Le kell állni a szén, az olaj és a földgáz elégetésével –, de erre képtelenek vagyunk. De ugyanígy fontos lenne a populáció csökkentése. Ehhez meg kellene célozni az egygyerekes családmodellt, és végre azokat a nőket jutalmazni, akik nem alapítanak nagycsaládot. A gazdag világban ez még fontosabb, hisz itt a legmagasabb az egy főre jutó fogyasztás.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
opht
2022. június 02. 23:07
Súnyi fidesses troll! Leakarod járatni a zigazi liberálisokkat, de minenki átlát rajtad! Már nem soká fogol illyeneket irogatni mer a bübájos Klárika is memonta az édes kis hangjával hogy nem lesz kegyelem aljas fideSSesek!!!
tango47
2019. október 29. 20:15
Ez a kretén miért nem Afrikában osztja az észt?
IV. Fawkes
2019. október 17. 07:24
Addig dédelgették ezeket a szardarabokat, mígnem nyíltan hirdetik már a nemzethalál receptjét.
luzitanxaver
2019. október 15. 12:07
Tűpontos. Egészen elképesztő, amikor dekorált, a saját területükön valódi eredeményeket (is) felmutatni képes tudósok próbálnak arról magyarázni, hogy 2x2=villamos. Amivel nem csak saját magukat járatják le, hanem tágabb közösségüket is, végső soron pedig magát a tudományt - aminél károsabbat nehéz elképzelni. Amikor ilyen és hasonló figurák tetszelegnek a nagybetűs tudomány nevében, az embernek nem tud nem a Tragédia falanszter-jelenete eszébe jutni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik