Ugyanabba az indiai középiskolába járt a Microsoft, a Mastercard és az Adobe vezérigazgatója

2018. június 20. 10:20

Mindannyian az arisztokraták gyermekeinek képzésére létrehozott dél-indiai Hyderabad város magániskolájában tanultak.

2018. június 20. 10:20
null

Shantanu Narayen, az Adobe és Ajay Banga, a Mastercard igazgatója is ugyanebben az iskolában töltötte fiatalkorát. A magániskolát 1923-ban alapították, és a tíz legjobb indiai iskola között van. 

A Microsoft vezére, Satya Nadella szerint a krikett nagyban segítette szakmai fejlődését, ugyanis megtanította az arany középúton járni az önbizalom és a másoktól való tanulás képességének megőrzése között.

Hyderabad város egyébként a Microsoft India székhelyévé, indiai technológiai csomóponttá vált a kilencvenes évek óta.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jóember
2018. július 04. 20:57
Különböző bevándorláspolitikák különböző eredményeket hoznak. Oda a világ esze megy (agyelszívás), ide Európába meg a világ szemete. Majd elválik ki mire viszi.
magichorze
2018. július 04. 20:56
Szegregáció!!!! És persze pont az ilyenekből lesznek a vérlibsik, akik sokkot kapnak, ha valahol egyenlőtlenséget látnak. Azok után, hogy ők a legelitebb, legkonzervativabb fizetős magánsulikba jártak.
Gregorius
2018. június 25. 08:31
Nem véletlenül voltak a Brit Birodalom részei, létrehoztak egy helyi "Eton College"-t......
pemete jakab
2018. június 25. 03:06
"Ugyanabba az indiai középiskolába járt a Microsoft, a Mastercard és az Adobe vezérigazgatója" Szóval ők migránsként építik az amcsi gazdaságot. De azért ne essünk hasra! Erre a mi oktatási rendszerünk is képes. A. József, B. László és C. Ferenc a 3 sztahanovista közmunkás is egy iskolába járt. Ők meg nálunk építik a magyar gazdaságot. No, melyik iskola a jobb? Amelyik esetén a diákjai elhagyják az országot, vagy amelyik esetén nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik