Kevesebb pénzt kapunk az EU-tól, mert lepipáltuk a délieket

2018. május 29. 18:54

Ezeknek az államoknak a régiói az elmúlt időszakban annyit fejlődtek gazdaságilag hogy kiesnek a legmagasabb támogatásra jogosultak köréből.

2018. május 29. 18:54
Kugyela Tamás

„Corina Crețu, a regionális politikát felügyelő, román EU-biztos kedden felhívta a figyelmet, hogy a közép-európai és balti országokat érintő csökkenés részben annak tudható be, hogy ezeknek az államoknak a régiói az elmúlt időszakban annyit fejlődtek gazdaságilag hogy kiesnek a legmagasabb támogatásra jogosultak köréből.

A másik oka a csökkenésnek az, hogy változtatnák a támogatások odaítélésének szabályain, és több pénzt kapnának azok az országok, amelyekben magasabb a fiatalok munkanélkülisége, több klímavédelmi beruházásra van szükség, illetve több bevándorlót kell fogadniuk és integrálniuk a társadalomba.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2019. február 12. 14:19
Görögországban a mai napig 55 év a nyugdíjkorhatár, és 14 havi bér jár az állami alkalmazottaknak.
atila68
2019. február 12. 14:19
Jáj diktatúra, jáj oda a demokrácia, jáj minditthalunk, jáj kitántorognak jáj!
qwrtzq
2018. augusztus 06. 20:11
" több bevándorlót kell fogadniuk és integrálniuk a társadalomba" az egymillió cigóval meg mi lesz?
Babivadász
2018. augusztus 06. 20:11
Mások is szeretnének olyan fejlettek lenni mint mi vagyunk. Amennyiben továbbra is magasabb támogatásban szerettünk volna részesülni, nem kellett volna azt mondani, hogy mi vagyunk Európa motorja. A politika a hazugság művészete.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik