Az ellenállás lehetséges útja

2018. május 21. 23:43

Ha lehet, ne dolgozzunk az államnak.

2018. május 21. 23:43
Ansinn

„Ha lehet, ne dolgozzunk az államnak, inkább válasszuk a magángazdaságot. Ha mégis állami szolgálatba kell állnunk, akkor ne a szervezetet és a főnököket szolgáljuk, hanem az ügyfeleket, betegeket, tanulókat, stb. De represszió esetén választhatjuk a szigorú szabálykövetést is, ez egy meglehetősen hatásos sztrájkforma. Ne vegyünk részt a hatalom által rendezett ünnepségen, eseményen, kerüljük az őket kiszolgáló művészek, tudósok előadásait. Ha mégis muszáj részt vennünk, akkor ne tapsoljuk meg őket. Ne fogadjunk el felkérést ilyeneken való szereplésre. Különösen ne engedjük, hogy gyerekeinket biodíszletnek használják.”


Ne maradjon le, kattintson a tetszikre!

Kapcsolódó cikkek

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2019. június 21. 08:25
Tökfej Ansinn! Tégy úgy, ahogy neked tetszik! Tanácsot pedig akkor adj másoknak, ha az úgy szükségeltetik. Miután momentán nincs rád szüksége a világnak, maradj is meg magadnak!
22-es csapdája
2019. május 16. 18:30
Tényleg csak ennyi jött le, 2-300-as nagyságrendű cikket, véleményt hozó, masszív hozzászólásfolyamokat és minőségi vitákat nyújtó oldalról? Mert ez kb olyan színvonalú hozzászólás kegyed részéről, mintha egy mondatban így foglalná össz a Háború és béke tartalmát, lényegét: "Oroszországról szól." :) Tessék még olvasgatni az oldalt, benne vannak a válaszok a kérdéseire, pro és kontra egyaránt...
teljesenertelmetlen
2019. március 07. 19:59
Istenem, mint a régi szép időkben! Kun Béla mosolyog a sírjában!
Peter8811
2018. november 08. 19:45
Kapitalizmus blog, milyen jó fedőnevet találtak az ÁVH-nak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik