Vicces, hogy egy csatorna, amely a közvéleménykutatások megbízhatatlanságáról készít műsort, utána azzal érvel

2024. május 18. 15:49

Tegnap lezajlott a Partizánon az első EP-listavezetői vita.

2024. május 18. 15:49
null
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

Nyitókép: Képernyőkép/Partizán Youtube-csatorna

„Tegnap lezajlott a Partizánon az első EP listavezetői vita. A meghívásokat közvéleménykutatásokhoz kötötték, mivel minden műsorszolgáltatónak joga van azt elhívni, akit szeretne, más meg nem hívott listavezetőkkel szemben nincs szándékomban picsogni. Akkor is ha vicces, hogy egy csatorna, amely a közvéleménykutatások megbízhatatlanságáról készít műsort utána azzal érvel. De egy valamit szerintem fontos elmondani: javított volna a vita őszinteség szintjén, hogy ha ott lett volna az LMP. Ugye amellett, hogy elhangzott legalább, hogy a DK azon ígérete, hogy előrehozott választások lesznek, ha rosszul szerepel a Fidesz egy badarság, nem voltak a listavezetők őszinték az Európai Parlament valódi hatáskörével kapcsolatban. Nem igaz, hogy az EP elérte, hogy valóban európai szintű minimálbérek legyenek minden tagállamban, nem igaz, hogy az EP elérte, hogy érdemben és valósan küzdjön az EU a klímaváltozás ellen, és a szankciók Oroszország ellen is inkább a tagállami miniszterelnökökön és nem az Európai Parlamenten múltak. Tudom, nem illik ilyet mondani kampányban, de az Európai Parlament egy nagyon szűk hatáskörrel rendelkező testület, amely nem irányítja önmagában az európai politikát. Ha egy LMP-s bekerül, akkor lesz végre egy képviselő, aki az akkumulátorgyarmatosítással szemben a magyar természetvédelmet képviseli. Ennyi tudunk felelősséggel ígérni. És itt még valami fontos: azok a pártok, akik a Partizán vitában úgy érveltek az akkumulátorgyarmatosítás ellen, hogy közben nyakló nélkül támogatják az elektromobilitást hazudnak a választóknak.Az elektromobilitás csak elválasztja a szennyezés és a felhasználás helyét, van szerepe a zöld átállásban, de jelenleg leginkább az autógyártás túlélését jelenti, amit ezzel az EU csinál és nem a klímaváltozás elleni harcot.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­é­k­­­e­­­l­­­d­­­ ­­a­ ­­­s­z­e­­x­­­i­­ ­­p­­u­­­n­­c­i­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
angeleye
2024. május 21. 18:43
1. Ungárral nem értek egyet, de kimagaslik az ellenzékből. 2. A Valódi neveztű ámokfutónak valaki adja már be a gyógyszerét.
MZperXXL
2024. május 20. 10:02
"Ha egy LMP-s bekerül, akkor lesz végre egy képviselő, aki az akkumulátorgyarmatosítással szemben a magyar természetvédelmet képviseli." A német akkumulátorgyártás ellen is fel fognak lépni, vagy az LMP csak Magyarországot akarja tönkretenni? Kitől érkezik a pénz az LMP-hez?
2024. május 20. 01:02 Szerkesztve
"Valodi 2024. május 20. 00:51 "Innentől rá kell bízni a piacra, h. eldöntse melyiket fogadja el." - höhöhö .... sajnos, végtelenül szomorú és keserves, de az unokád nem elfogadni, hanem elszenvedni fogja ezt .... Alighanem bele is fog halni, csak annak az időpontja még bizonytalan ... (Elküldöm, de nem tudom, hogy kinek, és mire - ennyire szar lett a kommentfal ...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!