Pulai Bandin nehéz fogást találni. Nem fogja se kard, se golyó, se józan ész

2024. május 07. 06:30

Mért tovább. Mér, rendíthetetlenül.

2024. május 07. 06:30
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

Nyitókép: YouTube

„Pulai Bandin nehéz fogást találni. Nem fogja se kard, se golyó, se józan ész. Ő egyszerűen létezik, és mindent tud. 2022-ben, egy nappal a választás előtt kihozta legfrissebb eredményeit, melyek szerint egyformán 47-47 százalékon áll a Fidesz-KdNP és az összefogás. Nem így lett. Másképpen lett. De Pulai Bandit ez nem zavarta meg. Mért tovább. Mér, rendíthetetlenül.

S mára elért karrierje csúcsára, ugyanis legfrissebb mérése szerint a hazai népesség 115%-on áll. Nem fenyeget többé az, hogy elfogyunk. S remélem, senki sem lesz meglepve, ha Pulai Bandi ehhez hamarosan hozzáméri, miszerint Magyar Peti – akire kétezer ügynököt állított a zorbán – 100 százalékon áll. (A maradék 15-ön osztozik a Fidesz-KdNP (9), a Kétfarkú (3), DK (3), Mihasznák (2), Momentum (1), Jobbik (0), Jakabka (-1)... Ja! Ez összesen 18... Sebaj. Így is jó.

Fő, hogy a Pulai Bandi mérjen. Hamarosan meglesz neki a bölcsek köve is, melynek segítségével a kaksiból győzedelmes ellenzéket lehet csinálni.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. május 08. 17:17
Az egész Pulai klán mszmp-s volt és a maradék sem tagadja meg ezt a vonalat.
atti64
2024. május 08. 13:42
KI A FASZOM EZ A PULAI??????????????
Lajoss
2024. május 08. 07:14
Zsozsó,kapaszkodj június 9-én… Nagyot fogtok szopni…😉
magyarszo
2024. május 07. 22:43
Kedves Zsolt! Nagy tisztelője vagyok. Nem nehéz annak lennem, hiszen Ön egy normális ember. És aki normális, azt tisztelem. A háborúról egy gondolat. Szerintem a közösségi oldalak leuralása egy hatalmas előnye a háttér hatalomnak. Nagyon fontos lenne létrehozni egy youtubehoz hasonló video megosztó felületet, azok számára, akik nem kérnek az elnyomásból. Szerintem hiába beszélünk itt Magyarországon, ezt senki nem hallja. De egy világméretű webfelületet már igen. Mi erről a véleménye? [email protected] Tisztelettel: Magyar Szó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!