Kunhalmi nekiment Magyar Péternek, tételesen szedte ízekre

2024. május 12. 12:15

Az MSZP társelnöke leosztotta a lapokat, úgy látja, ebből megint a Fidesz jön ki győztesen.

2024. május 12. 12:15

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes a tatabányai kampányrendezvénye után válaszolt az Index kérdéseire, amelyekben kifejtette, mit gondol a Magyar Péter által képviseltekről.

„Ha valóban az a cél, hogy bővítsük az ellenzék szavazóbázisát, és ne csak újraosszuk azt, akkor pont a Fidesz által leginkább uralt, függőségi viszonyok millióival behálózott és sakkban tartott vidéki kistelepülések világában lehetne megtenni” – jelentette ki Kunhalmi Ágnes, ott azonban a Tisza Párt nem indul el, helyette Budapesten, amit 2019-ben az ellenzéknek sikerült visszafoglalnia a Fidesztől.

Ezt is ajánljuk a témában

Kunhalmi szerint:

Hiba, ha valaki azt hirdeti, hogy egyedül le tudja váltani Orbánt. El kell dönteni, hogy vagy az ellenzéket, vagy a kormánypártot akarod leváltani.

Ma nem lehet kétfrontos csatát vívni, nem lehet egyszerre a Fideszt és az ellenzéket is leváltani. Nincs harmadik út” – fogalmazott a társelnök.

„Én például nem akarok egy Orbán Viktor nélküli Fidesszel sem összefogni. Nekem nem volt és nem is lesz Orbán Viktor demokratikus hős, mint aminek Magyar Péter tartja. Azzal sem értek egyet, amit nemrég egy lengyel lapnak megfogalmazott, hogy az első Orbán-kormány politikáját kívánná követni” – hangsúlyozta Kunhalmi.

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Francesca Rivafinoli

Mandiner

Idézőjel

Persze az is kiváló kérdés, hogy vajon a kocsmába vagy egy komolyan vehető államférfi-aspiráns szónoklatába illik-e egy „Frász Ágoston Sámuel” jellegű óvodás csúfolódás.

 

Összesen 456 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. május 13. 15:11
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat zsideszes gecik! Be vagytok szarva tőle rendesen!
konfucius
2024. május 13. 11:20
Kunhalmi az ajtónak is neki szok menni. Ezúttal is bekötötte a farmerét?
omega
2024. május 13. 09:37
„Ha valóban az a cél, hogy bővítsük az ellenzék szavazóbázisát, és ne csak újraosszuk azt, akkor pont a Fidesz által leginkább uralt, függőségi viszonyok millióival behálózott és sakkban tartott vidéki kistelepülések világában lehetne megtenni” Miből gondolja ez a buta nő, hogy vidéken hülyék laknak? Próbálkozzatok a Holdon!
falcatus-2
2024. május 13. 08:51
fideath-7P_F_Juli 2024. május 12. 13:30 LOOOOOL, pontosan milyen információ alapján esélytelen MP Orbánnal szemben? Már most van egy 26%-os pártja, úgy hogy még semmilyen tagszervezetei meg aktivistái nincsenek. ..." Ez nagyon jó volt. Majdnem belehaltam ... a nevetésbe. Végül is meseország mindenkié.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!