Kiakadt Oroszország hazánkra, Nagy Ervin sztorija Magyar Péterrel, testőrök által elfoglalt kocsiról kérdeztük a MÁV-ot – ez volt a hét 3 legolvasottabb cikke péntekig

2024. május 11. 08:08

Rövid összefoglalónk az elmúlt hétköznapok legolvasottabb cikkeiről.

2024. május 11. 08:08
Nyitókép: Mandiner-szerkesztés. Fotó: Iqbal Nuril Anwar képe a Pixabay -en.

Nyitókép: Mandiner-szerkesztés. Fotó: Iqbal Nuril Anwar képe a Pixabay -en.

A hét legolvasottabb híre cikkünk írásáig Marija Zaharova nyilatkozatával kapcsolatos. Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: az orosz külügyminisztérium szóvivője úgy értékelte a magyar vezetéssel zajlo NATO-gyakorlatot, hogy szerinte 

kimondhatjuk, hogy a NATO komolyan készül egy lehetséges konfliktusra velünk”.

Marija Zaharova visszautasította a NATO azon vádját is, miszerint Oroszország hibrid támadásokat indít a szövetség tagországai ellen. Szerinte ez a vád félrevezető, csupán azt szolgálja, hogy elterelje az emberek figyelmét a NATO ügyködéséről. Ugyanis szerinte „éppen a NATO az, amely hibrid háborút folytat Oroszország ellen azzal, hogy fegyverrel, hírszerzési információk átadásával és anyagilag támogatja Ukrajnát” – írta közleményében az orosz politikus. Erről itt írtunk részletesebben.

Ezt is ajánljuk a témában

Kiakadtak az oroszok Magyarországra

„Kimondhatjuk, hogy a NATO komolyan készül egy lehetséges konfliktusra velünk” – árulta el a véleményét Marija Zaharova a magyar vezetésű NATO-hadgyakorlatról.

Nagy Ervint nem kellett sokáig győzködni

Igen olvasott cikk lett Nagy Ervin kijelentéséről szóló cikkünk is a héten, amelybből kiderült:

Nagy Ervinnek egy óra is elég volt Magyar Péterből – fontos döntést hozott.

Nagy Ervin színész/sofőr Magyar Péterről szóló sztoriját a francia a La Croix cikke alapján írtuk meg. A cikk szerint ugyanis Nagy bár korábban támogatta a tanárok ügyét, nem voltak politikai ambíciói, amíg Magyar meg nem kereste. Egy órán belül meggyőzte őt – árulta el a színész. Erről korábban itt írtunk.

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar testőreinek akciója a MÁV-kocsiban

Ugyancsak nagy érdeklődéssel tisztelték meg lapunkat olvasóink annak kapcsán, hogy megkérdeztük a MÁV-ot, hogyan fordulhat elő, hogy Magyar Péter testőrei gyakorlatilag átveszik az irányítást egy vasúti kocsiban. Emlékezetes: a 444 munkatársait vasárnap a helyükre tartva állította meg két, magát „önkéntes kalauzként” szolgálatba helyező testőr a Magyar-féle kocsi elején. Az ügy kapcsán kérdéssel fordultunk a MÁV-hoz, valamint a 444-hez is. Ennek részleteiről itt írtunk bővebben.

Ön szerint melyik hír a legérdekesebb? Írja meg válaszát kommentben!

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nzoltan-818
2024. május 11. 18:34 Szerkesztve
Sehol nem találom, hogy hol és miért akadt volna ki hazánkra Oroszország, vagy akár csak Marija Zaharova szóvivő. Ők pontosan tudják, hogy a nálunk tartott hadgyakorlat csupán a védelmi képességünk tesztelését szolgálja és azt is tudják, hogy távol tartjuk magunkat az orosz-ukrán+(NATO proxi) konfliktustól, sem az országon áthaladó fegyverszállítást, sem fegyvereladást nem engedélyezünk egyik félnek sem.
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. május 11. 18:11
Mocskos zsidó propaganda, hogy összeugrasszanak az oroszokkal, akik a NATO-ra akadtak ki.
snfbvksan
2024. május 11. 10:36
Már csak 2 Szoboszlai cikk van a címlapon. Már csak kettővel több, mint kéne.
snfbvksan
2024. május 11. 10:33
A "hét legolvasottabb" cikke a Mandiner pusztulásáról szól, hogy közönséges hazugságot adnak clickbait címként. Hogy ezzel a szemétségükkel még dicsekednek is, az a porták szellemi és morális pusztulásának bizonyítéka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!