Orbán békeharca a szabadság ellen

2024. április 18. 15:33

Orbán politikai észjárása faék egyszerűségű.

2024. április 18. 15:33
Herényi Károly
Herényi Károly
Hírklikk

Nyitókép: Képernyőfotó

„Orbán politikai észjárása fa ék egyszerűségű. Logikája szerint a Putyin által lerohant Ukrajnával együttérzők egyszerűen háborúpártiak. Háborúpárti a teljes ellenzék, Márki Zay és Magyar Péter, a KESMA-tól független sajtóvilág. Ezzel a primitív mondattal, állítással alapozta meg 2022-ben a negyedik kétharmadot.

Ezt szajkózza, ha kell, ha nem, azóta is. Állítása az ellenzék részéről nagyrészt érdemi visszhang nélkül maradt a mai napig. Legfeljebb annyira futotta, nem, nem, nem, becsszó nem vagyunk háborúpártiak. Futhatta volna többre is. Innentől nem az ellenzék, hanem legalább nyolc és félmillió magyar nevében mondom a magamét, akik visszaküldés helyett másra használták a nemzeti konzultáció kérdőíveit.  

A magyar emberek döntő többsége nem háborúpárti, nem békepárti, hanem SZABADSÁGPÁRTI. Együttérez és szolidáris a hadüzenet nélkül lerohant Ukrajnával és annak minden nációjával. Együttérez, mert emlékszik 1956 november negyedikére, emlékszik Csehszlovákia 1968-as szovjet megszállására. Emlékszik a harcokban elesettekre, a kivégzettekre, a bebörtönzettekre. És emlékszik a kommunisták, Rákosi és Kádár békeharcára, amikre kísértetiesen hasonlít Orbán békeharca. Minden magyar békeharc az agresszorokat, akkor a hruscsovi, brezsnyevi Szovjetuniót, ma a putyini Oroszországot védi és támogatja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:43
🍓 ️ ­A­ ­­d­­ö­g­ö­­­s­­­ ­­­l­­­á­­­n­y­­o­k­­ ­v­á­­­r­n­­­a­k­ ­­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
machet
2024. április 19. 20:18
Apám,hogy te mekkora hülye vagy.Szégyen.
NiewiederGyurcsány
2024. április 19. 19:01
Kussolj màr, te hülye bunkó!
Kormánypárti2
2024. április 19. 18:37
Herényi. Kell még valamit mondanom Ildikó a büdöskomcsiról?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!