Budapest, a trójai faló köztársaság

2024. április 18. 21:59

Karácsony mára elérte, hogy a budapestiek java kellő utálattal tekintsen rá.

2024. április 18. 21:59
Karácsony Gergely
Horváth K. József
Horváth K. József
Magyar Hírlap

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

„Karácsony a minapi MSZP, DK, Párbeszéd kampánynyitóján is köztársaságnak nevezte Budapestet. Mintha ez olyan önálló világ lenne, amelyben eltérő szabályok vonatkoznának a fővárosiakra. Ahova vidékről csak útlevéllel lehetne bejönni, ahol nem Orbán Viktor a miniszterelnök, hanem természetesen Karácsony Gergely. KariGeri úgy tekint birodalmára, ami voltaképpen nem is az övé, hanem Gyurcsányé, mint egy erődítményre, amelyet nem azért kapott hitbizományba a budapestiektől, hogy fejlessze, hanem azért, hogy lerohassza.

Ahogy megválasztották, rögtön kiderült, hogy Budapest a balosok trójai falova.

Tudjuk, a faló Odüsszeusz leleménye volt, amelynek segítségével a tíz évig tartó háború után a görögöknek végül sikerült bevenni Tróját. Karácsony a fővárosiaknak ötödik éve ígérget, amelyeket következetesen nem teljesít, s amelyektől a budapestiek egyre rosszabbul élnek.

De a harc eszközeként használt fővárost, miközben hatalmasra duzzasztott szakértő gárdával kizsebelik, csődközeli állapotba sodorják, ragyogóan lehet használni a kormány elleni támadásokra. Merthogy kivéreztetik szegényt. A támadáshoz persze még egy falovat sem kell összekalapálni. Elég csak úgy hagyni mindent, ahogy van, leszerelni a több ezer szemetesedényt, hogy minél nagyobb legyen a kosz, leszúrni a főutak mentén a KariKarókat, hogy nagyobb legyen a közutakon a zsúfoltság s a minden előzetes konzultáció nélkül fölfestett biciklisávokon szállingózó kerekezők hozzájárulhassanak a budapesti káosz fokozásához.

Karácsony mára elérte, hogy a budapestiek java kellő utálattal tekintsen rá, s a lehető legközelebb kerüljön ahhoz a lélektani határhoz, hogy június 9-én elzavarják beosztásából.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:43
🍓 ️ ­A­ ­­­d­ö­­g­ö­­­s­­ ­­­l­­­á­­­n­­­y­­­o­k­­ ­­v­á­r­n­a­­k­­ ­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
atti64
2024. április 20. 09:04
TAKARODJ A SITTRE KARÁCSONYFA!!!!!!!!!!!!
Kriszti79
2024. április 20. 05:02
Félő, hogy Szentkirályi és Vitézy mellett megint ez a hülyegyerek lesz a nevető harmadik. Bár bízom benne, hogy a ballibsik józanabb részét ugyanúgy borzasztja a sok hajléktalan, mocsok, dugó, mint a normális embereket. Kérdés, hogy a szavazás napján mi lesz erősebb: a józan ész vagy a “mindegy, csak ne a Fidesz”?
tapir32
2024. április 19. 16:17
Csődközeli állapotot eredményezett Gyurcsány és szakmai stábjának, valamint Karácsony és szakmai stábjának a tevékenysége. Annyi esze meg gerince lehetne a balosoknak is, hogy aki egyszer csődbe vitte az országot vagy a fővárost azt többet nem bízzák meg semmivel! Az, számoljon el a tevékenységével és menjen a süllyesztőbe! Munkásságuk nem korrupció volt? Ez volt a szakértelem? Ez volt a felelős politizálás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!