Ungár Péternek az őrület definíciója jutott eszébe arról, amit a baloldali pártok csinálnak

2024. március 13. 17:13

Az LMP társelnöke szerint kinevezni a „kinevezni a kilencvenkilencedik új messiást az ellenzék élére”, mint a Brian életében, nem megoldás.

2024. március 13. 17:13
null

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

„Levontuk a 2022-es választások kudarcának a következményeit, illetve mást csinálunk, mint amit eddig csináltunk. A többi párt nem ezt csinálja” – hangoztatta az LMP társelnöke az ATV Csatt című műsorában kedd este.

Ungár Péter úgy fogalmazott: 

Ugyanazt nyolcvanhatszor megcsinálni, és más eredményt várni, az az őrületnek az egyik definíciója. 

Az összefogás önmagában nem recept. Az, hogy elmondjuk válogatott gyalázkodásokkal, hogy milyen a másik oldal, önmagában nem hoz semmilyen megoldást.”

Ezt is ajánljuk a témában

A politikus arra is kitért, hogy „kinevezni a kilencvenkilencedik új messiást az ellenzék élére”, mint a Monty Python Brian élete című filmszatírájában, szintén nem megoldás, ehelyett az LMP inkább próbál jó jelölteket állítani.

Az ATV kedd este sugárzott vitaműsorát alább tekintheti meg:


 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:22
🍓 ️ ­A­­ ­d­­ö­­g­­ö­­s­­ ­l­á­­­n­­­y­o­k­­ ­­­v­­­á­­­r­­­n­­a­k­ ­­­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
szarvas-2
2024. március 13. 20:02
A normálisságával egyedül van a csapatában. Már ha csapat az a néhány ember,akit a Feri harcinyuggerei beszavasztak. A többiek-Szélkormány Berni fröccsöntött másolatai..
pollip
2024. március 13. 18:33
Ungár is bejelentkezett Gyurcsányhoz leendő koalíciós partnernek. Ez pont olyan volt, mint amit a többi ellenzéki párt csinál.
Takagi
2024. március 13. 17:55
Igazad van Péter, de ezért számkivetett leszel, gondolom ezt tudod.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!