Néhány megjegyzés

2024. március 26. 10:56

A felvétel újabb, nagyon fontos bizonyíték a rendszer romlottságára.

2024. március 26. 10:56
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

Fotó: Magyar Nemzet/Havran Zoltán

„Néhány megjegyzés a ma nyilvánosságra került hangfelvételről

- Korábban több felvételről és miniszterEK beszélgetéséről volt szó. Ehelyett egy, Varga Juditot csőbe húzó felvételt hallottunk. Vagyis vagy nincs több bizonyíték, vagy a Diákhitel Központ korábbi vezérigazgatója megijedt (erre persze nyilván van is oka) vagy a további bizonyítékokat későbbre tartogatja. (Mindenesetre sokat elmond, hogy hetek óta tartó hallgatás után előkerült Gulyás Gergely, hogy megkönnyebbülten kitegyen egy gúnyos posztot)

- Sajnos ezt a felvételt Polt Péter simán el fogja intézni annyival, hogy a »jó miniszter asszony« tévedett, nincs bizonyítékot arra, hogy igazat mondott, nem is tudják, miért mondott ilyet… Hacsak nincs az ügyészségen belül egy hős, ezt a feladatot simán abszolválják, ahogy ezt már annyiszor megtették.

Ennek ellenére természetesen a felvétel újabb, nagyon fontos bizonyíték a rendszer romlottságára.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:17
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­­ö­g­ö­s­ ­l­­­á­­­n­­y­­o­­k­­­ ­v­­­á­­r­n­a­­­k­­­ ­­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
lifetheuniversandeverything
2024. március 27. 07:41
egy igazi hülye vagy.
valerian-0
2024. március 27. 00:15
Lepukkant óldoktorunk is megpróbálja meglovagolni gagyi péter semmijét. Akár egy cukrász, a szartortát díszítgeti szorgalmasan és közben a nagy visszatérésröl álmodozik de nem veszi észre, hogy a szaros bilibe lóg a keze.
zsolt196969
2024. március 26. 19:10
A recipkoki kaka aktív. Fizetesutan van. A gazdája a húgyos Fleto utalt. Megjegyzés az utaláshoz. Az irodai buli jó volt. A vonatozás volt a legjobb. Köszi. A. Gazdád.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!