Ma Budapesten nem az ellenzék van hatalmon

2024. március 16. 10:10

A nemzet fővárosának lenni különös felelősség.

2024. március 16. 10:10
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

Fotó: Mandiner/Földházi Árpád

„Egyszerre kell helytállnunk magunkért és az országért. Őrizni a szabadság lángját akkor is, amikor az máshol már kialudni látszik. Köztársaságot teremteni egy olyan országban, ahol évek óta a korrupt NER-elit önző magánérdekei uralkodnak.

A köztársaságot kiírták hazánk nevéből, és az állam haveri részvénytársaságként működik. De a köztársaság ügye mégsem veszett el. Ott van a diákok és a tanárok mozgalmában, a szakszervezetekben, a környezetszennyező beruházások elleni tiltakozásokban és a szabad önkormányzatokban is.

Négy éve a budapestiek úgy döntöttek, hogy visszaveszik  településüket a hatalomtól. A hatalom embereit leváltotta az emberek hatalma. Az uralkodást a szolgálat. Ma Budapesten nem az ellenzék van hatalmon. Ma Budapesten a budapestiek vannak hatalom, mert Budapest köztársaság! Június 9-én őrizzük meg szabadnak!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:21
🍓 ️ ­­A­ ­d­­­ö­­g­­ö­­s­­ ­l­­­á­n­y­­­o­k­­ ­v­­á­­­r­­­n­­­a­k­ ­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
fofo
2024. április 04. 10:23
A valóságot nélkülöző közhelygyűjtemény! Ahogy azt már megszokhattuk tőle! Szerencsétlen! Le fog fagyni a bárgyú vigyorgás a képéről!
Bodzay
2024. április 03. 14:02
Nem valószínű, hogy a posztokat önállóan írja. AZ ATV-s és egyéb szereplések ellentmondásos tartalmai, morális ziláltsága ezt jelzi.
KARAK-ter
2024. március 29. 20:48
Megérdemlik a fővárosiak ezt a hiperpaszív őrültet ! Remélem újráznak nagyon szorítok nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!