Hatalmas füst gomolygott a Mol százhalombattai finomítójánál (VIDEÓ)

2023. december 12. 09:59

Konténerek gyulladtak ki.

2023. december 12. 09:59

Hatalmas füst gomolygott a Mol százhalombattai Dunai Finomítójánál.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a 24.hu-nak azt írta, a káresemény az üzem területén történt, annak elhárítása a Mol irányításával történik, abban részt vesznek az érdi tűzoltók, valamint a létesítményi tűzoltók.

Közben a Mol is válaszolt az Indexnek: „Egy kamion tartályának lefejtése során konténerek gyulladtak ki eddig ismeretlen okból a Dunai Finomító területén, a Mol egyik leányvállalatának székhelyén. A FER létesítményi tűzoltóság az érdi tűzoltóság szakembereivel közösen eloltotta a tüzet. Egy könnyebb személyi sérülés történt.

Az eset nincs hatással a finomító normál üzemmenetére és termelési kapacitására, a kivizsgálás elindult”

– reagált a vállalat.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2023. december 12. 13:02
Lehet, hogy véletlen, de mostnában más EU-tagországokban is "kigyulladnak " a szemetes konténerek. Legutóbb Róma közelében Tivoliban egy kórház udvarán álló veszélyes hulladékok konténerei gyulladtak fel - éjjel - és átcsapott a láng a földszinti INTENZIV osztályra, ahol sok oxigénpalackkal életben tartott beteg feküdt. 4 halottja van és 19O beteget kellett sürgősen áthelyezni egy másik kórházban. Az okok ismeretlenek, először rövdizárlatot mondtak, most tanulmányozzák, hogy működött-e a tűzjelző berendezés stb.stb. Szinte naponta történik ilyesmi az ünnepek alatt és előtt . Az ÖKÖVANDÁLOK is aktivak, vizet, szombrokat, műemlékeket rongálnak. A CANCEL CULTURE, azaz rongáljunk mindent hatása.
faramuci
2023. december 12. 12:55
Inkább elégeti,mint olcsóbban odaadná.......😁
bagira002
2023. december 12. 12:43
P.F.Juli 2023. december 12. 10:53 Országunkon belül is éppen elég sok magyar gyűlölő guruló dolláros nyugati megrendelésre dolgoznak.
bagira002
2023. december 12. 12:39
Szabotázs gyújtogatás történhetett , önmagától nem gyullad ki. Lehet gyanakodni minden kár esetében a magyar gazdaságban kárt tesz . Gurulósoknál már anno divat volt a gyújtogatás , kezdték a tsz szalmakazlaknál . Ártatlan jó módú gazdákat miatta elítéltek életfogytiglanra .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!