Itt a szerkesztőség válasza, miután a Facebook beszántotta a PestiSrácok.hu oldalát!

2023. november 26. 11:14

Nem adják fel.

2023. november 26. 11:14

Ahogy korábban mi is megírtuk, a Facebook véglegesen törölte a PestiSrácok.hu oldalát. A szerkesztőség közleménye szerint veszélyes személyek és szervezetekre vonatkozó szabályozás megsértését és kéretlen tartalmak közzétételét róják fel a PestiSrácok.hu-nak. A portálon azt írják: 

Mindez számunkra teljességgel érthetetlen, hiszen nem népszerűsítünk terrorista, vagy bűnözői csoportokat, 

az említett Hunnia-ügy fejleményeiről például a teljes magyar média beszámolt. Egy hír- és véleményportál Facebook-oldala esetében a »kéretlen tartalom közzététele« pedig teljességgel érthetetlen.”

Ezt is ajánljuk a témában

A cikkben reményüket fejezik ki, hogy hétfőn a Facebook cenzorai felülbírálják a döntést és helyreállítják az oldal elérhetőségét.

Természetesen panasszal éltünk az oldalunk visszavonása ellen, így az a panasz elbírálásáig felfüggesztett státuszt kapott” 

– írják a portálon.

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egonsamu
2023. december 08. 20:02
Miért használja még Orbán Viktor is a faszbukot, ezt a mocskos komenista alkalmazást? A kádári idökben a szovjet megszállás alatt Magyarországon nagyobb szólásszabadság volt, mint ma a haladódémonkraták által uralt világban...
ProletarFC
2023. november 27. 13:01
ideje volt már az öngyűlölő túlkompnezáltságból eredő narancsos posztkomcsi (lásd Stefka István) antikommunista okádékból
MyOp
2023. november 27. 10:01
Csodák márpedig vannak.
koronaszepe
2023. november 26. 21:28
Roadkill 2023. november 26. 14:19 nem tudom mit hőbörögnek, az fb egy full zsidólibsibolsi kézben lévő magánvállalkozás. Teljesen egyértelmű már rég, hogy kőkeményen cenzúrázzák a jobbos, konzervatív tartalmakat, de szabadon áramolhat a buzi- és a terrorista porpaganda és a az egyéb szenny --- Ja, itt van mindjárt pl. a Megafon...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!