Orbán tovább erősítené a magyar-dél-koreai kapcsolatokat

2023. július 11. 18:28

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Vilniusban, a NATO-csúcstalálkozó helyszínén megbeszélést folytatott Jun Szogjol dél-koreai államfővel Magyarország és Dél-Korea együttműködésének fejlesztési lehetőségeiről.

2023. július 11. 18:28

Orbán Viktor és Jun Szogjol a találkozó végén megállapította: Dél-Korea immár évek óta az egyik legnagyobb külföldi beruházó Magyarországon, és a kereskedelmi kapcsolatok is rekordokat döntögetnek. Orbán Viktor megerősítette, hogy 

Magyarország a gazdasági kapcsolatok további erősítésére törekszik, olyan ágazatokban is, mint az atomenergetika vagy a védelmi ipar. 

Elhangzott: Magyarország és Dél-Korea kapcsolatainak mély gyökerei vannak, ezért a humán területeken, az oktatásban és a kultúrában is érdemes tovább erősíteni az együttműködést.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2023. július 11. 23:59
Amikor ennyire szélesen vigyorog Orbán, akkor tud valamit. Majd megtudjuk mi is
Medici
2023. július 11. 19:37
Ennek a kormánynak az elmúlt másfél évben sikersztorija a keleti nyitás, a déli határ zárása, a homokosok úgy ahogy fékentartása, s talán még a családok támogatása. Nem kevés de nem is elég. Egyéb területen meglehetősen vékonyka a produkció. Minden kívülálló ok ellenére.
celeste
2023. július 11. 19:25
ezt támogatom
zakar zoltán béla
2023. július 11. 18:31
Így kell! MIMM!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!