Karácsony Orbánról: Kész szerencse, hogy ő jogász, nem holmi színész

2022. december 24. 12:05

Interjút adott a főpolgármester.

2022. december 24. 12:05
null

Karácsony Gergely interjút adott az mfor.hu-nak. Az interjú egy pontján, amikor a Lánchíd felújításának finanszírozásáról van szó, a főpolgármester Orbán Viktor kapcsán úgy fogalmazott:

Mint Karácsony részletezte, szerinte amikor a miniszterelnök amikor a nemzetközi sajtótájékoztatón azt mondta, hogy „rengeteg pénzt költöttünk a Lánchídra”, lehet, hogy úgy értette, hogy „azokra a költésekre gondolt a miniszterelnök, amit a budapesti városvezetés lejáratására, meg a sok ostoba leegyszerűsítés között is a legostobábbra, a buta autósüldözés sulykolására költött az államilag támogatott propagandagépezet”.

„nem holmi színész”-es idézettel a főpolgármester arra reflektált, hogy a miniszterelnök azt mondta, jogászok döntenek majd arról, betartja-e a kormány az írásban rögzített ígéretét.

-es idézettel a főpolgármester arra reflektált, hogy a miniszterelnök azt mondta, , betartja-e a kormány az írásban rögzített ígéretét.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palmimi85
2022. december 25. 15:39
Az én véleményem szerényen, de annyi, hogy Orbán azért se színész, mert már van egy színész, de inkább csak egy rossz ripacs alkesz politikusunk, aki úgy hívnak hogy Gyurcsány/Gyurcsótány Ferenc/Fletó, meg van egy igazi Peti bohócunk is, aki nem más Jakab/Krump-Lee Péter /Petya. Ennyi pont elég a politikának meg a Hzának! Mellesleg nem Orbán Dr. Miniszterelnök úrnak van irodája a Városházán, hanem a DögKeselyű vezérnek!
Gáspár
2022. december 25. 03:20
Kész szerencse, hogy ennek a "mi polgármesterünknek" nincs jogsija. Mit művelne ez a forgalomba?
szárma
2022. december 24. 21:22
Az viszont kár, hogy te Harácsonygeri nem kötéltáncos vagy!
kovalski
2022. december 24. 18:15
Pénteken bemerészkedtem a városba autóval megszokásból a nyugatinál akartam kanyarodni a kőrútra nem sikerült! Buszsáv szabad sehol 1jármű kavartam jobbra balra közben karácsonyt szidta tehetetlenségemben! A céljukat elérték fel készítik az embereket a dugó díjra mi másért szopatnák az autósokat!Egy tudatos város rombolást végez amióta polgármester! A kurva annyát neki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!