The Telegraph: A magyarok újraválasztották Orbán Viktort, és nem törődnek az EU jogállamisági aggályaival

2022. április 13. 08:09

A lap idézte Varga Juditot, aki kijelentette: a háború miatt az EU-nak most egységet kellene demonstrálnia.

2022. április 13. 08:09
null

Varga Judit kedden tett kijelentéseit idézte a The Telegraph. Az EU-tagállamok uniós ügyekkel foglalkozó minisztereinek luxemburgi tanácskozásán részt vevő igazságügyi miniszter szerint az Orbán Viktor miniszterelnököt hivatalában ismét megerősítő

magyar választókat nem zavarták meg az ország EU-s forrásainak visszatartására irányuló uniós erőfeszítések,

és azzal vádolta az Európai Bizottságot, hogy az ukrajnai háború idején is a tagállamok közötti ellentéteket mélyíti.

Még nem érkezett hivatalos értesítés az EU-tól

Varga Judit kijelentette: az EU-nak most szolidaritást és egységet kellene demonstrálnia, és arra kellene koncentrálni, ami a tagállamokat összeköti, nem pedig arra, ami az árkokat mélyíti, és azt is hozzátette, hogy Magyarország mindeddig nem kapott hivatalos értesítést az uniós jogállamisági mechanizmus élesítéséről – írta a The Telegraph.

Fotó: Mátrai Dávid 

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. április 13. 14:31
békét
cutcopy
2022. április 13. 12:26
"Még nem érkezett hivatalos értesítés az EU-tól" Egyre nagyobb gondban vannak mi is a pontos aggályuk, főleg most, hogy 3- án kiderült, a magyaroknak semmi gondjuk a jogállammal..
istvanpeter
2022. április 13. 12:08
Szégyen és gyalázat, hogy az Unió vezetése hadjáratot folytat egy valódi demokratikus tagállam ellen, ahol az országot a választópolgárok nagy többsége által megbízott hatalomgyakorlók vezetik. A FIDESZ által vezetett Pártszövetség társadalom- és gazdaságpolitikája és annak végrehajtása, valamint az alkotmányos rend maradéktalan fenntartása szinte teljesen megfelel az emberek vágyainak és céljainak, amit a teljes bizalom sorozatos megadásával fejeznek ki.
Budai Katalin
2022. április 13. 12:04
"The Telegraph: A magyarok újraválasztották Orbán Viktort, és nem törődnek az EU jogállamisági aggályaival" Azon egyszerű oknál fogva nem törődnek a jogállamisággal, mert ismerik a törvényeket és rendben levőnek találják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!