Nem bízták a véletlenre: súgógépről mondta el beszédét Márki-Zay Péter

2022. február 17. 19:46

Románia mindenben megelőzött minket, de ha győznek, nőni fog az átlagéletkor – hangzott el Márki-Zay Péter kampánybeszédében.

2022. február 17. 19:46
null

A baloldal miniszterelnök-jelöltje bár évtized értékelőt ígért, beszédében mégis inkább a 2018-ban megalakult negyedik Orbán-kormányt kritizálta.

Az első harminc percben Márki-Zay lényegében csak Orbán Viktorról beszélt.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint Románia „elhúzott mellettünk gyakorlatilag mindenben 2010 óta”. Orbán Viktor gyalázása és Románia dicsérete után csupán beszéde utolsó tíz percében jutott idő választási ígéretekre, mint amilyen a családi pótlék megduplázása, a minimálbér adójának csökkentése, valamint, hogy a magánegészségügyet is ingyenesen elérhetővé teszik bizonyos esetekben, ha ők alakíthatnak kormányt április 3-a után. Szerinte a magyaroknak hosszabb lesz a születéskor várható élettartamuk is egy baloldali fordulat esetén.

A rendezvényen mind a hat összefogott baloldali párt részt vett, de úgy tűnhetett, hogy a két legerősebb párt, a DK és a Jobbik üzent Márki-Zay Péternek.

Jakab Péter be is szólt a szervezőknek, hogy nem fog 3 percben évet értékelni: ennyit kaptak felszólalásukra a pártelnökök. Gyurcsány Ferenc pedig nem jelent meg az eseményen, helyette felesége, Dobrev Klára szólalt fel a DK nevében. A Jobbik és a DK képviselői pedig láthatóan nem viselték a Márki-Zay Péter mozgalma által viselt kék szallagot. 

Fotó: Bennfentes

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ninini
2022. február 18. 19:27
Súgógép. :D És akkor Orbán sajtcetlijeit szólják le...
zolizolizoltan
2022. február 18. 16:11
Beszarok, semmi konkrétum a súgógépről. Mindenki azt írta, úgy tűnt, mintha súgógépről mondta volna. Utána néztem. Semmi konkrétum, de tényként kezelik.
pumuklik
2022. február 18. 15:36
Ne voltak sokan a szektatagok!
jánosbácsi
2022. február 18. 09:54
Eddig az volt a probléma vele, hogy túl sokat beszél, most meg csak súgógép segítségével tud. Hámmá döntsétek el, hogy tud vagy nem tud. Egyébként nem használt súgógépet mert akkor egyfolytában egy irányba nézett volna. Az nem tűnt fel, hogy Orbán Viktor mások által leírt szöveget olvas fel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!