Ingyenes online koncertet ad szombaton a Mandoki Soulmates

2022. január 14. 16:57

A több mint két és fél órás, tizenhat kamerával rögzített lemezbemutató koncertre tavaly mintegy 30 ezer ember látogatott el a Szent István Bazilika előtti térre.

2022. január 14. 16:57
null

A streaming eseménnyel szeretnénk megköszönni közönségnek az immár három évtizedes szeretetet, amely lehetővé tette a zenekar munkáját – közölte a Mandoki Soulmates zenekar menedzsmentje az MTI-vel. Mint írták, január 15-én szombaton bárki megnézheti a Mandoki Soulmates Utopia for Realists: Hungarian Pictures című koncertfelvételét ide kattintva érheti el. A műsort a tavaly augusztusi nagyszabású budapesti szabadtéri koncerten rögzítették.

A koncert vetítése mellett Leslie Mandoki élő adásban beszélget a zenekar tagjaival az elmúlt két év kihívásairól, valamint ízelítőt adnak újdonságokból. A több mint két és fél órás, tizenhat kamerával rögzített lemezbemutató koncertre tavaly mintegy 30 ezer ember látogatott el a Szent István Bazilika előtti térre. 2021-ben ez volt a zenekar egyetlen fellépése.

(MTI)

(Fotó, videó: YouTube)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2022. január 15. 11:34
Köszönet.
Haragosi
2022. január 14. 21:05
Ott voltam, szuper volt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!