Karácsony megvédte a DK-s Szaniszlót

2021. március 19. 14:08

A főpolgármester arról nem tett említést, hogy a 18. kerületi városvezető a törölt posztjában – közvetve ugyan, de – ismét a kínai vakcina ellen hergelt.

2021. március 19. 14:08
null

Mint arról korábban írtunk, Szaniszló Sándor XVIII. kerületi polgármester csütörtökön a Facebook-oldalán közölte, hogy több száz adag kínai koronavírus-vakcinára nem volt jelentkező, ezért a megmaradt készletet a kormány még aznap elszállítja.

A XVIII. kerületiek nagyon felháborodtak Szaniszló Sándor posztján: megírták neki, hogy ők elfogadták volna az oltást. A polgármester később törölte a bejegyzést és a felháborodott kommenteket.

„Minden fővárosi polgármester oltáspárti”

„Nincs kormánypárti oltás és nincs ellenzéki oltás” – kezdi Facebook-bejegyzését Karácsony Gergely, melyben Szaniszló Sándor XVIII. kerületi polgármester védelmében emel szót.

A főpolgármester közösségi oldalán megosztott bejegyzésében azt írja, szerinte „minden parlamenti párt, és minden fővárosi polgármester oltáspárti.”

– emeli ki a főpolgármester, majd hozzáteszi, szerinte „ezért is aljas az a hazug kampány, amibe a lakájmédia kezdett Szaniszló Sándor, XVIII. kerületi polgármester ellen – igazán méltatlan, hogy ebbe a miniszterelnök is belekeveredett” – jegyzi meg.

Szaniszló azt „tette, ami a dolga”

Karácsony szerint ugyanis a polgármester pusztán az ellen emelt szót, hogy a kerületébe küldött, és ott fel nem használt vakcinákat a kormányhivatal visszarendelte. Mint a főpolgármester fogalmaz: „Szaniszló polgármester úr a kerület lakóinak érdekében emelt szót, és

Karácsony Gergely Facebook-bejegyzésében arról azonban már nem tesz említést, hogy a Szaniszló által közzétett, majd törölt posztban közvetve ugyan, de

Fotó: MTI/Mónus Márton

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. március 21. 07:28
Genyó-genyus...."Nomen est omen"
Szerintem
2021. március 20. 12:22
Ez komoly? Most azon vannak fölháborodva, hogy miért nem hagyják ott azt, ami nekik nem kell? Előtte meg az volt a bajuk, hogy ott volt
CirmoS
2021. március 20. 11:28
Teljesen nyilvánvaló ez a dolog! Ha Szaniszló igazat mondana, akkor NEM törölte volna a posztot, nincs mese el kellett tüntetni a kommenteket! Ennyire egyszerű ez a történet, miért nem ezt kommunikálja a Fidesz folyamatosan?! Duma duma, pedig nagyon sokszor a kevesebb több!!!...
Bradanek
2021. március 20. 09:04
Kiszámítható módon viselkedett Karácsony Gergely. Első a pártfegyelem és a globalista elv! A kommunista (globalista, demokrata, liberális, zöld) saját életét is képes feláldozni az elv érdekében. Mára már rájöttek, hogy ez túlzás, és szerényen beérik mások életével is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!