Új hitelkonstrukció bevezetéséről döntött a kormány

2021. február 04. 19:51

„Tíz évre tíz millió forint erejéig 0%-os hitelt nyújtunk azoknak a kis- és középvállalkozásoknak, akik a gazdasági újraindítás lehetőségeivel egy kezdő összeg nélkül nem tudnának élni” – jelenetette be Orbán Viktor.

2021. február 04. 19:51
null

„A magyar gazdaságnak az egy sajátos adottsága, hogy ha nem világos az emberek számára, hogy munkávól jobban lehet megélni, mint segélyből, akkor hajlamosak arra, hogy a segélyt válasszák” – jelentette ki Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) „Gazdasági Évnyitó” című rendezvényén. A kormányfő hangsúlyozta: „sokat szenvedett ettől a magyar gazdaság, ezért mi nem tértünk vissza a válság ellenére sem a segély alapú gazdaságra, hanem maradtunk a munka alapú gazdaságnak az ösvényén”

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a gazdasági védekezés a gazdaságvédelmi akcióterv január elsejével lezárult, ugyanis onnantól elérhető a vakcina, ezért januártól elindult a gazdasági újraindítási akcióterv. A kormányfő elmondta azt is, hogy egy új hitelkonstrukció bevezetéséről is döntött előző nap a kormány. „Tíz évre tíz millió forint erejéig 0%-os hitelt nyújtunk azoknak a kis- és középvállalkozásoknak, akik a gazdasági újraindítás lehetőségeivel egy kezdő összeg nélkül nem tudnának élni” – jelenetette be Orbán Viktor.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2021. február 05. 20:27
A pénz és hitel mibenléte, legfontosabb jellemzőik: https://egyvilag.hu/temakep/092.shtml
llnnhegyi
2021. február 05. 15:25
+ 1 millió új szavazó! A Fidesz hátra dőlhet! Kávézhat!
még fokozza
2021. február 05. 07:15
Varga Judit rajthoz áll.
Dorset Naga
2021. február 04. 22:25
Mindig tudtam, hogy valami ottmaradt, valaha maszopos jobbikos vagy, valahonnan Borsodból. Az is látszik, hogy nem toltad túl a tanulmányaidat sem, vagy valami propagandista lehetsz a pártban. Ez nem zárja arrafelé ki egymást. Vagy mosogatsz mint az aleb nevű szaktársad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!