Fidesz: A kamuvideós, statisztikahamisító Korózs Lajosnak nincs helye a járvánnyal foglalkozó bizottságban!

2020. november 17. 09:43

A kormánypárt szerint a bizottságnak a veszélyhelyzetben kiemelt szerepe van, ami kiemelt felelősséggel is jár.

2020. november 17. 09:43

Korózs Lajos ismét úgy tesz, mintha mi sem történt volna: ma is bizottsági elnököset akar játszani, miközben egy álmentőssel készített kamuvideóval akarta lejáratni az egészségügyben dolgozókat és halálozási statisztikát is hamisított – szerepel a Fidesz által kiadott közleményben.

Még bocsánatot sem kért. Továbbra is azt gondoljuk, hogy méltatlan a népjóléti bizottság élére – fogalmaz a dokumentum. A bizottságnak a koronavírus miatti veszélyhelyzetben kiemelt szerepe van, ami kiemelt felelősséggel is jár. Ezért szükséges, hogy állásfoglalásban rögzítsük a bizottság tagjaival és tisztségviselőivel szemben támasztott etikai követelményeket, a hiteles információk alapján történő tájékoztatást, a társadalmi feszültségkeltéstől való tartózkodást – írják.

És hogy a kamuvideós Korózs Lajos is megértse: nincs több kamuvideó, nincs több kétes statiszta, nincs több hamisított halálozási statisztika! Egy ilyen embernek nincs helye a bizottságban – zárul a közlemény.

(MTI-OS)

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2020. november 17. 13:05
Korózs Lajos maga is csodálkozik azon hogy a parlamentbe bekerült. A bizottsági elnöki tisztén,már nem. A fidesz 30 éve ismeri,miért szavazták meg az elnöki tisztségre??
pumuklik
2020. november 17. 13:01
Miért nem lehet ezt a köcsögöt feljelenteni?
Az ajtónak támaszkodni tiIos
2020. november 17. 12:10
Kórozsnak nincs helye a magyar közéletben. Azonnal mondjon le!
u.cserkész
2020. november 17. 12:00
Régmúlt cégemnél csak annyit mondtunk a hibázó, vagy hazudó munkatársnak: "Doberdó". Ami annyit jelentett, hogy haver, te a szavahihetőségedet, szakmai hitelességedet még Doberdónál elhagytad. Lassan, nálam Korózs a szélhámosság jelképe. Persze az mszp-ben még megbecsült elvtárs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!