Bencsik Gábor: Vona olyan, mint egy hatéves kisfiú

2018. január 30. 15:25

Vona Gábor török videójáról beszélgettek a Sajtóklubban.

2018. január 30. 15:25

A Mandiner által közölt szürkefarkasos Vona Gábor-videóról beszélgettek hétfőn Sajtóklub-ban.

Bencsik Gábor szerint Vona olyan, mint egy hatéves kisfiú, aki a Star Wars-t látva „a hátára kanyarítja az abroszt, és megéli, hogy ő Obi-Wan Kenobi”. Vona ugyanígy éli meg Bencsik szerint, hogy ő egy szürkefarkas, majd később azt, hogy „filoszemita, finom belvárosi úrifiú a Spinoza-házban”. Bencsik András szerint ha van veszélyes ember, az Vona Gábor, mivel „ő az örökös porszívóügynök”, nincsenek meggyőződései, még Gyurcsánynál is veszélyesebb.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csikasz
2018. január 31. 07:51
Fájó pont jobberek? Nem vagytok büszkék a szürke kutyuskátokra? Hogy fogtok örülni majd amikor megjelenik majd Vonácska a Budapest Pride-on. Várom.
Ellensúly
2018. január 30. 22:55
Azért van annak némi bája, amikor a népszabadságos, pártéletes, majd MDF-es, majd fideszes, majd jobbikos és magyar gárdás, Fideszt szidó, majd ismét fideszes, Jobbikot és Magyar Gárdát köpködő Bencsik András mások – egyébként kritizálható – színeváltozását hánytorgatja fel. Kár, hogy egy ilyen minősíthetetlen műsor viseli a Sajtóklub nevet. Írom ezt úgy, hogy nekem az ezredforduló Sajtóklubja az etalon. Bencsik múltja akkor is gáz volt, de ott azért elhangzottak bátor kijelentések, most pedig a központilag megrendelt köpködés mellé csak olyan bátor mondatok férnek bele, hogy Mészáros Lőrinc (a tévé tulajdonosa) tehetséges ember.
noMores
2018. január 30. 22:28
Jesus, újra van sajtóklub? És ez az mszmp-szökevény bencsik újra ott fröcsögi tele a mikrofont az orbánista nyálával? Juj.
sersem4
2018. január 30. 22:18
Mondja ezt a hatéves dumát az a bencsik nevű egykori kommunista munkásőr, aki huszár gúnyát húzott magára, és azt képzeli, hogy ő nem egy büdös köpönyegforgató, megélhetési hazafy-vá átvedlett kommunista, hanem egy talpig becsületes, glaszé kesztyűs úriember. Hol is kezdte a szakmát? Magyar Ifjúság? KISZ pártlap. Oda aztán tényleg beengedtek a köröm kívül állókat, megbízhatatlan elemeket, ellenforradalmárok, grófók, bárók, hercegek, horthysták leszármazottait. Nem néztem meg, de gondolom a Bayerrel beszélgetett, az ex Népszabadságossal, aki egyenesen a pesti barikádokról esett be a megújult Szabad Nép szerkesztőségébe anno.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!